Sergi açılışını Afyonkarahisar Belediye Başkanı Sn. Burhanettin Çoban, AFFD Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özçelik ve AFFD Başkan Yardımcı Sedat Buğa tarafından gerçekleşti. Açılış konuşmasında Afyonkarahisar Belediye Başkanı Sayın Burhanettin Çoban 2 derneğin özverili yaptığı çalışmayı takdir ettiklerini ve Frig Vadisinin tanıtımında etkin rol oynayacağından söz etti. Bu tür sosyal ve kültürel etkinliklerin oluşumundan duyduğu memnuniyeti belirtti ve her iki dernek üyelerine emeklerinden ötürü teşekkür etti. Afyon Frig Fotoğraf Derneği Başkanı Murat Özçelik yaptığı konuşmada 2 kardeş derneğin kardeş dernek protokolü imzalamasından sonra yaptığı ilk etkinlik olan “Frig Vadis” fotoğraf sergisi olduğunu söyledi.Sergide 30 fotoğraf var. Ayrıca serginin  başka bir öneminden bahsetti. Bu sergi den elde edilen gelirin tamamı İzmir’de Şehit düşen Fethi Sekin’in ailesine bağışlanacağını, bu sergi 4 gün Afyonkarahisarda sergilendikten sonra İzmir’de sonrasında Sinop’ta sergileneceğini belirtti.

Özçelik satın almak istediğiniz fotoğrafı seçip Hesap no: Mehmet Erol Halkbank IBAN: TR69 0001 2001 4330 0001 1013 72 nolu hesap numarasına yatırmalarını [email protected] email hesabı aracılığı ile iletebilirler dedi.

Konuşmaların ardından serginin açılmasıyla çok sayıda vatandaş sergiyi gezdi. Sergi 7 Ocak 2017 ile 11 Ocak 2017 tarihleri arasında Afyon Park AVM’de açık olacak.

 

Editör: TE Bilisim