Ziyarete Sinop Ak Parti İl Başkanı Ali Çöpcü, Merkez İlçe Başkanı Fatih Özçelik, İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu, Ak Parti Türkeli ilçe Başkanı Adem Ünal, Sinop Gençlik Kolları Başkanı Doğancan Al ve diğer yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Ziyaret kapsamında Sinop Spor Kulüp başkanı Ayhan Özhan ile görüş alışverişinde bulunan Ak Parti heyeti Sinop Spora her zaman destek olacaklarını söyledi.

Başkan Özhan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi;

“Bugün Sinop Spor kulübümüze AK Parti il başkanımız Ali Çöpcü, İl Genel Meclis Başkanımız  Şükrü Gündoğdu ve  diğer yönetim kurulundan arkadaşlar kulübümüze ziyaret ettiler.  Biz de kendilerini kulübümüzde ağırlamaya çalıştık, kulübümüz  ile ilgili görüş alışverişin de bulunduk. Sinop spor kulübümüz 1970 yılında kurulan Sinop gençliğine hizmet etmek Sinop sporuna hizmet etmek amacıyla ilimiz ve Ülkemiz sporunda başarılı sporcu yetiştirme arzusunda kurulan bir kulüp dur . Bizler yönetim kurulu arkadaşlarımızla  birlikte Sinop'taki çocuklarımıza gençlerimize Spor yapmak isteyen insanlarımıza başta futbol olmak üzere diğer branşlarda hizmet vermek için burada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımızın inşallah belediyemizin desteğiyle birlikte devletimizin desteğini de hissederek çeşitli maddi ve manevi imkânlarla Ayrıca devletimizin çeşitli  bize sunacağı kaynaklarla birlikte ekonomik açıdan olan sorunlarımızı dile getirdik sağ olsun başkanımız bizim sözlerimizi değerlendireceğini ve bizlere destek de bulunacağını söyledi biz de kendilerine başkanımızı ve tüm yönetim kuruluna il genel meclis başkanımıza burada tüm ekibine yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyoruz şimdiden inşallah çeşitli Sinop spora kaynaklarla birlikte sporumuzu  Sinop'u muzu ülkemiz sporun da iyi yerlere getireceğimizin  sözünü veriyoruz bizde Bu sözle birlikte tekrar ben kendilerinin nezaket ziyaretinde bulunmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum tüm bürokratlarımızı tüm siyasilerimizi tüm Sanat dünyasından Sinop’umuzda olan  herkesi Sinop spor kulübümüze bekleriz  kulübümüz herkese her şekilde açıktır onun için buraya gelmek isteyen ziyaret etmek isteyen kulübümüz  hakkında bilgi almak isteyen kim varsa herkesi bekliyoruz  buradan bu mesajı vererek tüm spor camiasına tüm Sinop halkına selam ve saygılar sunarım.”

Sinop Spor Kulüp Başkanı Ayhan Özhan Sinop Ak Parti İl Başkanı Ali Çöpcü’ye ziyaret kapsamında adına düzenlenen Sinop Spor formasını hediye etti.

Editör: TE Bilisim