Yaz mevsiminde yaşanan nüfus yoğunluğuna karşın vatandaşlara kaliteli hizmet sunmak konusunda titiz davranan Sinop Belediyesi sahil temizlik çalışmalarına başladı.
Merkez mahalleler dahil olmak üzere sahil kesimlerinde temizlik çalışmalarını gerçekleştiren Sinop Belediyesi ekipleri, sahilleri yaz sezonu için hazırlamaya başladı.
Sinop Belediyesi tarafından denizde tekneler, sahilde kum eleme makineleri ve personeller vasıtasıyla başlayan çalışmalar ile sahillerde geçen yaz sezonunda elde edilen ve göze hitap eden görüntünün devamı ve vatandaşların memnuniyetle karşıladığı temizlik faaliyetleri yeniden sahillerde uygulanmaya devam ediyor. 
Yaz sezonu boyunca 7 aylık bir süre zarfında devam edecek çalışmalar ile Sinoplular, temiz deniz ve sahillerde tatil yapma imkânı elde edecek.
Kış ayları boyunca sahillerde biriken katı atıklar, çöpler vb. kirlilikleri temizlemek hedefiyle hareket eden belediye, denize yakın bölgelere boşaltılan hafriyat atıkların ve molozların da kaldırılması için harekete geçti.
Editör: TE Bilisim