Aşçılar Derneği tarafından İstanbul'da düzenlenen İstanbul Culinary Cup 2020’de ulusal ve uluslararası birçok tedarikçi firma, aşçılarla aynı çatı altında buluştu, Sinop lezzetleri de organizasyonun gözdesi oldu.
Türkiye’deki önemli şefleri, gıda tedarikçilerini ve gastronomi sektörüne yön veren kişileri bir araya getiren "Uluslararası İstanbul Culinary Cup" etkinliği 29 Şubat-1 Mart tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde yapıldı. Etkinliğe Sinop'un lezzet ustalarından Halime Şahin Sinop lezzetleriyle katıldı. 
Organizasyonda Chef Rafet İnce koordinatörlüğünde canlı yarışmalar düzenlenirken bir taraftan Türkiye'nin en önemli mutfak ve gıda tedarikçileri ürünlerini tanıttı. Halime Şahin patentli Sinop nokulu ile katıldığı yarışmada altın madalya aldı. Duygularını Vitrinhaber ile paylaşan Halime Şahin, "Yarışmaya Türkiye'nin çeşitli illerinden üniversitelerden, liselerden yüzlerce katılım oldu. Sinop'un patentli yöresel nokulu ve kiren-kızılcık ve elma ekşisi  şerbeti (Nardek) ile Sinop'un patentli çemberi ile sunum yaparak yarışmaya katılarak altın madalya kazandık. Annemin ve sevdiklerimizin duası kazandı, kazanan Sinop oldu" dedi.

Nokul Altın madalyayı kaptı

Gastronomi Dalinda Turkiyen'in En Prestijli Yarışması Istanbul Kongeri merkezinde de 10.kez Düzenlendi ..Yarismaya Turkiyenin  cesiltli illerinden Üniversitelerden Liselerden Yüzlerce katılım oldu...Sinop'un Patentli yöresel  Nokulu ve (kiren ) kızılcık ve elma ekşisi  Şerbeti (Nardek )ile Sinopun Patentli çemberi ile sunum yaparak  yarışmaya katılarak Altın Madalya kazandık..Annemin ve Sevdiklerimziin duası kazandı

Editör: TE Bilisim