Sinoplu İşadamları Derneği (SİAD) tarafından bir kahvaltı programı düzenlendi. 

Basın mensuplarının davet edildiği kahvaltıya Sinop’un neredeyse tüm basın camiası katılım sağladı. Kahvaltıda SİAD’ın açmayı planladığı SİAD TV projesi ve başkanlık değişimi gibi konular konuşuldu.

 

Kahvaltı’nın ardından gazetecilere açıklama yapan Sinoplu İşadamları Derneği (SİAD) Başkanı Mukadder Yıldırım ‘’ Öncelikle gazeteciler gününüzü tebrik ediyorum. Siz bizim için Sinop'ta bir değersiniz. Basını bir ailemiz olarak gördük. Bizim yönetimde olduğumuz dönemden dolayı daha öncesini Tabii ki çok bilmiyoruz. Ama biz SİAD başına geldiğimizde Rafet Bey ve yönetimi ile beraber geldiğimizde bunu gördük. Sinop bizim bir değerimiz burada yetiştik, burada büyüdük Sinop’un yanında olmak için oturduk buna karar verdik, olmamızda gerekiyordu. Gerçekten belli değerlere ihtiyacı var. Sinopluyuz çünkü. Sinop’un Sinoplu’ya ihtiyacı var. Sizler de her anımızda yanımızda olduğunuz için ve bu anlamda bizi hiçbir zaman geri planda görmediniz. Her yönümüzde artımızla eksimizle desteklediğiniz eleştirdiğiniz için gerçekten biz mutlu olduk.

Rafet başkanımız bugün aramızda olacaktı.Aslında biz öyle planlamıştık çünkü onun olduğu yerde biz varız bizim olduğumuz yerde de o oluyor çok şükür. Kendisi rahatsız olduğundan dolayı sizlere selamı var çok çok yanımızda olamadı ama Kalben yanımızda olduğunu gayet iyi biliyoruz.Malumunuz bir nöbet değişimi oldu bugün baktığımızda işte Rafet bey İstanbul Sinop Spor'un başkanı onun fikirleri bizim fikirlerimizi gündeme geçirmek için mücadele ettiğimiz bir süreç oldu. 

 

Sizler basın olarak biliyorsunuz SİAD 24 25 yıllık bir dernek.Dolayısıyla 25 yılın 8 yılında SİAD gerçekten hemşerisinin yanında oldu bir şeyler başarmaya çalıştı yani kariyeriyle, üyesiyle bir yerlere geldi.Bunlar için de ben bütün Sinoplu iş adamlarımıza Sinop ve hemşerilerimize basınımızda bize destek olan herkese çok çok teşekkür ediyorum. 

İşte fuardan sonra bir de tabii ki nöbet değişiminden sonra bu her yıl geleneksel olacak şekilde bir arada olmak istiyoruz bunu gerçekleştirmek için biraz geciktik ama neticede bunu da başardığımıza inanıyorum. Çok şükür Allah yolumuzu açık etsin. Sizler ve bizler kol kola el ele Gönül gönüle.. Her baktığımda o sevgiyi o güzelliği de görüyorum bundan da çok mutlu oluyorum. ‘’Dedi.

Editör: TE Bilisim