Sosyal Demokrat İl Belediye Başkanlarının 5.  toplantısı Sinop’ta yapıldı

CHP’li belediye başkanlarının gerçekleştirdiği toplantıların beşincisi Sinop belediye Başkanı Barış Ayhan’ın ev sahipliğinde Sinop’ta yapıldı.

Sinop Buzhane binasında gerçekleşen toplantıya Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir,, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Yalova belediye başkanı Vefa Salman katıldı.İl belediye başkanları yapılan yatırımlar hakkında görüşmeler yaparak bilgi alışverişinde bulundu.
Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan yaptığı açıklamada :”seçimlerden hemen hemen sonra aramızdaki bağıgüçlendirmek, yardımlaşmayı artırmak birbirimizin tecrübelerinden bilgi birikimlerinden  istifa etmek amacıyla ilkini Yalova'da yaptığımız sosyal Demokrat Belediye Başkanı toplantısı bugün beşincisini  gerçekleştiriyoruz. Bu toplantıların belediye başkanları için tecrübeli isimlerle bir arada olmak ,onların Belediyesi'ndeki tecrübelerinden istifade  etmek için çok verimli olduğunu gördük ve bunun geleneksel hale getirdik. Her 2 ayda bir kent belirleyerek orada toplanıp  buluşuyoruz. Bugünkü toplantımızda gayesi bu bir sonraki toplantının hangi ilimizde hangi tarihte olacağına karar vereceğiz ve toplantıya bu şekilde sonlandıracağız.” dedi

Editör: TE Bilisim