SİNOP’TA 2 KİŞİ BOĞULMA TEHLİKESİ GEÇİRDİ SİNOP’TA 2 KİŞİ BOĞULMA TEHLİKESİ GEÇİRDİ

ATALAY EMLAK 2.ŞUBESİNİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

Girişimci Ahmet Atalay ve Yıldız Keskin tarafından Sinop’ta Atalay Emlak Gayrimenkul ve danışmanlık 2. Şubesinin açılışı gerçekleşti. Otogar karşısında açılışı gerçekleşen Atalay Emlak Gayrimenkul ve Danışmanlık, Sinopluların yoğun ilgisini gördü. Sinop Belediye başkanı Barış Ayhan ve Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu’nun katılımıyla yapılan açılış töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Törende konuşan Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan; “Çok kıymetli konuklar bende işletme sahipleri adına gerek Ahmet bey gerek Yıldız hanım adına sizlere bir kez daha hoş geldiniz diyorum. Onları bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Ahmet bey emlak camiasından biliyorduk, tanıyorduk, güzel işlere adım attığını biliyorduk. Şimdi yıldız hanımla birlikte daha da güçlenmişler. İnşallah Sinop’a bu sektörde kaliteli hizmetler verecekler. Bundan hiçbir şüphem yok. kadınların siyasette ve ticarette daha aktif, daha ön saflarda olmaları bizim için çok önemli. Çünkü kadının elinin değdiği yer güzelleşiyor. Umuyorum önce bu işletme ile birlikte Sinop’u daha ileri götüreceklerine eminim. Hayırlı uğurlu olsun helalinden bol kazançlar diliyorum.” Dedi.

Misafirlere Teşekkür eden Ahmet Atalay; “ Sayın belediye başkanımız, değerli misafirlerimiz ve basınımızın güzide temsilcileri bu güzel günde yeni şubemiz de hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hepinize hoş geldiniz diyorum sizleri en içten duygularımlar sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Açılan iş yeri iş aş demektir. Atalay emlak gayrimenkul ve danışmanlık olarak amacımız en doğru şekilde bilirkişi olarak işimizi yapmaktır. Her geçen gün büyüyen gayrimenkul ve emlak sektöründe işletmemizin gelişmesiyle birlikte çok daha kaliteli ve hizmet vermek arzusundayız. Siz değerli misafirlerimizin katılımıyla açılışını yapacağımız 2. Şubemiz Atalay emlak gayrimenkul ve danışmanlık Sinop’umuza hayırlı uğurlu olsun.” Diye konuştu.

 Açılış Konuşmasında konuşan Yıldız Keskin; “ Sayın belediye başkanım değerli hepiniz açılışımıza hoş geldiniz. Öncelikle Atalay emlak gayrimenkul ve danışmanlık hizmetleri ailesine katılarak güzel Sinop’umuza hizmet etmenin mutluluğunu yaşadığımı belirtiyorum. Doğru, dürüst ve ilkeli hizmet anlayışı ile çıktığımız bu yolda gayrimenkul emlak sektöründe müşterilerimize en iyi hizmet sunmaktayız. Bu gün açılışını yapacağımız Atalay emlak gayrimenkul ve danışmanlık hizmetlerinin 2. Şubesi Sinop’umuza hayırlı uğurlu olsun. Tekrardan bütün konuklara hoş geldiniz diyorum.” Dedi.

Editör: TE Bilisim