Büyük Birlik Partisi(BBP) Durağan İlçe Başkanlığı tarafından hazırlanan 23 Nisan Çocuk Bayramı etkinliği yoğun ilgi gördü.

BBP Durağan İlçe Başkanlığı çocukların doyasıya bir bayram geçirmeleri için 23 Nisan etkinliği düzenledi. İlçe meydanında düzenlenen etkinliğe genci yaşlısı herkes yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikte çocukların için çeşitli etkinlikler hazırlandı. Çocuklar sihirbaz gösterisi ve Hacivat/Karagöz oyunuyla keyifli saatler geçirdiler.  Havai fişek gösteri ilgiyle izlendi. Etkinlikte çocuklara çeşitli hediyeler de verildi. Kutlamalara Büyük Birlik Partisi  MKYK üyesi Tahir Şahin’in yanı sıra, BBP Sinop İl Başkanı Suat Bünyat ve BBP Durağan İlçe Başkanı Ali Giyici ve vatandaşlar katıldı.

Çocukların 23 Nisan Bayramını kutlayan BBP MKYK üyesi Tahir Şahin, “Şölen havasında bir kutlama oldu. İnanılmaz bir ilgi vardı. Meydan doldu taştı. Böyle güzel ve anlamlı bayrama böyle bir şölen yakışırdı. Rabbim evlatlarımızın yüzünü her daim güldürsün inşallah. Bu güzel etkinliğe hazırlayan Durağan İlçe Teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkesin eline sağlık” dedi.

"MARTILAR" BİSİKLETLİ POLİS TİMLERİ GÖREVE BAŞLADI "MARTILAR" BİSİKLETLİ POLİS TİMLERİ GÖREVE BAŞLADI

Editör: TE Bilisim