2019 yılında ilk kez gerçekleşen ve yaza damga vuran Kuzey Fest, 1 yıllık aranın ardından 5-6-7-8 Ağustos 2021’de Sinop’ta gerçekleşecek. 

SİNOPLU KORE GAZİSİ VEFAT ETTİ SİNOPLU KORE GAZİSİ VEFAT ETTİ

Türkiye’nin en kuzeyinin festivalinde; Edip Akbayram’dan maNga’ya; Sagopa Kajmer’den Buray’a; Emre Aydın’dan Gazapizm’e; Pentagram’dan Pera’ya müziğin yıldız isimleri 4 gün boyunca sınırsız müzik ve eğlencenin adresinde olacak. 

Türkiye’nin en mutlu şehri Sinop’ta yeşilin ve mavinin buluşma noktasında keyifli bir kamp deneyimi ve festival heyecanını sunmaya hazırlanan Kuzey Fest; Karadeniz’in eşsiz doğasında katılımcılarını bekliyor. 

Konuyla Alakalı açıklamada bulunan

Kuzey fest  Organizasyon sorumlusu Serdar Can; İçişleri bakanlığının sunduğu önlemler kesinlikle alınacak sosyal mesafe, hes kodu, maske bu önlemlerin hepsi alınacak. İçeride kapasiteyi çok altına düşürdük ilave olarak içeride biz ekstra önlemler aldık içerde temaslı alakalı her şeyi kısıtlamayı düşünüyoruz para alışverişini bile aplikasyonlarla yapmayı düşünüyoruz.
Etkinlikler 15:00’da başlayacak gece 12’ye kadar devam edecek. Etkinlik içerisinde aynı zamanda kamp alanı olduğu için  kampçılar 24 saat burada olacaklar . Ama gece denize girmek kesinlikle yasak.

Güvenlik tedbirleri ve alınan önlemlerle ilgili  bilgilendirmede bulunan Özel güvenlik Müdürü Murat Sarıkaya yapmış olduğu açıklamada; Özel güvenlik hizmetlerini biz özel bir ekiple 150 kişi halinde sürdüreceğiz, ekibin çoğu Sinop dışından profesyonel bir ekip gelecek.
Daha önceki yapmış olduğumuz festivallerde görmüş olduğumuz tecrübelerimizle Sağlık Bakanlığının Covid rehberindeki talimatıyla önlemlerimizi alacağız kapı girişinde Hes kodu, Maske, Mesafe kurallarına dikkat ederek önlemlerimizi alacağız.
 2019 yılındaki gibi dip dibe bir festival olmayacak. Mümkün olduğunca gelenlerden kamp sandalyelerini getirmelerini rica ediyoruz. Otomatik Sosyal mesafe alanlarını katılımcılar kendileri oluşturacaklar. Bu işe destek veren  Sinop Valiliğimize, Sinop Belediye Başkanlığımıza, Sinop Milli Emlak Müdürlüğümüze, İl Emniyet Müdürlüğümüze ve Şube Müdürlerine çok teşekkür ediyoruz.
Bize inandılar güvendiler profesyonel bizlerde Covid süresinde elimizden gelen tüm hassasiyeti göstereceğiz.
Burada biz elimizden geldiğince profesyonel bir ekiple herkesin mutlu bir şekilde eğlenmesini sağlayacağız.
18 yaş altında gelen katılımcılarımız ebeveynleri olmadan içeri almıyoruz.
kesinlikle yanında ailesi olmak zorunda öz ablası,abisi,annesi,babası olmak zorunda onlara -18 yaş bilekliği takıyoruz. Alanda devriye gezen ekiplerimiz sürekli kontrol yapacaklar.
Açık paket sigara almıyoruz çünkü içine uyuşturucu madde koyulabiliyor o yüzden kapalı paket olmak zorunda, yiyecek içecek kesinlikle içeri almıyoruz.
Parfüm olabilir ama deodorant almıyoruz çünkü yanıcı madde olduğu için.
Reçeteli ilaç kullanan vatandaşlar ilaçlarını tutanakla sağlık kabinine teslim edecekler ilaç saati gelince orada ilaçlarını içebilecekler.



 

Editör: TE Bilisim