MÜSİAD Sinop Şubesi tarafından düzenlenen iftar programı, iş dünyası, siyaset, bürokrasi ve STK'ları bir araya getirdi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Sinop Üniversitesi (SNÜ) Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Otelinde gerçekleştirilen iftar programına katılım yoğun oldu. 

SİNOP'TA DENİZ SOĞUK YAPTI, VATANDAŞLAR BALIK YAKALAMAK İÇİN SAHİLE AKIN ETTİ SİNOP'TA DENİZ SOĞUK YAPTI, VATANDAŞLAR BALIK YAKALAMAK İÇİN SAHİLE AKIN ETTİ

Sinop'un önemli isimlerinin yer aldığı programa; Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu başta olmak üzere iş dünyası, siyaset, bürokrasi, medya mensupları, muhtarlar ve STK temsilcilerinden oluşan geniş bir davetli topluluğu katıldı. 


Programda konuşan MÜSİAD Sinop Şube Başkanı Cengiz Tokmak, davete icabet eden tüm misafirlere teşekkür etti. Cengiz Tokmak konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı verdi. Tokmak, "Unutmayalım ki, birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe her geçen gün daha da güçleneceğiz. Demokrasinin gereği farklı düşüncelerimiz, farklılıklarımız olsa da bizi biz yapan ortak değerlerimizde buluşabilen bir milletiz. Bizim gücümüz birlik ve beraberliğimizden geçiyor." dedi.


Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu'da konuşmasında Cengiz Tokmak ve MÜSİAD yönetimine teşekkür etti. Karaömeroğlu, "MÜSİAD’ın bugün ülke ekonomisinin kalkınmasında, Sinop'un kalkınmasında, burada olan ve olmayan bütün üyelerimizin katkı ve çabalarıyla çok büyük gayretleri var. Yurtdışına ulaşan, yurtdışındaki büyük girişimlere ve yatırımlara kadar ulaşan büyük zenginliği var. Ama öte yandan ahlakı ve ahlak temelinde kalkınmayı ve inanç ile birlikte buluşmuş bir toplum idealine bu toplumu taşıma noktasında da çok güzel bir misyonu var.

Ben müteşekkirim ki Sinoplu iş adamlarımız, ticaret erbaplarımız ilimizi ve ülkemizi güçlü kılacak, gelecek yarınların daha güzel olması adına hepimizi, toplumumuzu, çoluk çocuğumuzun geleceğini daha iyi koruma adına, kurtarma adına üzerlerine düşen görevi çok iyi bir şekilde yapıyorlar ve yapıyorsunuz" diye konuştu. 


Bu arada; AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş'de başka bir programa katılması gerektiğinden iftar öncesi Uygulama Oteline gelerek MÜSİAD Sinop Şube Başkanı Cengiz Tokmak ve MÜSİAD yönetimini ziyaret etti ve hayırlı iftarlar diledi.  

Program, çay sohbeti ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

 

Editör: TE Bilisim