Sinop’ta ormanlık alana atılan kullanılmamış toplu plastik malzemeler ve hafriyat çöpleri vatandaşların tepkisine neden oldu.

Sinop’un Osmaniye ve Mertoğlu köyü sınırları içerisinde yer alan Delitepe mevkiinde ormanlık alan içine yüzlerce kullanılmamış toplu plastik malzemeler ve hafriyat çöpleri vatandaşların tepkisine neden oldu. 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan vatandaş Osman Aksu; “Doğanın en güzel yerinde en güzel mekanında burada binlerce pet bardak, tabak var. Bunların çoğu hiç kullanılmamış. Neden burada, ne işleri var, niye atıldılar bilmiyorum. Ama bu konuda yetkilileri uyarıyorum. Bunları atanları bulmaları ve cidden cezalandırmaları gerekir. Ve bunların buradan toplanması gerekir. Çünkü bu bizim yarın çoluğumuzun çocuğumuzun torunlarımızın bir yeri olacak. Ben 1960lı yıllarda biliyorum burada bir trafik kazası oldu. Buradan geçerken sağa bir baktım ki burası olmuş bildiğimiz çöplük. Yetkilileri uyarıyorum çöpler buradan kaldırılmalı ve bunları buraya atanlardan mutlaka bulunup cezalarını çekmeliler.” Dedi.   

 

SİNOP’TA DÜZENLENMESİ PLANLANAN FESTİVALE VALİLİK TARAFINDAN GÜVENLİK GEREKÇESİYLE RED KARARINA TEPKİ SİNOP’TA DÜZENLENMESİ PLANLANAN FESTİVALE VALİLİK TARAFINDAN GÜVENLİK GEREKÇESİYLE RED KARARINA TEPKİ

Editör: TE Bilisim