SİNOP'TA DENİZ SOĞUK YAPTI, VATANDAŞLAR BALIK YAKALAMAK İÇİN SAHİLE AKIN ETTİ SİNOP'TA DENİZ SOĞUK YAPTI, VATANDAŞLAR BALIK YAKALAMAK İÇİN SAHİLE AKIN ETTİ


Sinop Meydankapı Mahallesi Kademci Sokak İtfaiye Durağı karşısında hizmet vermeye başlayan “Şahin Kasap 2” işletmesi sipariş üzerine çok yakında evlere hizmet götürmeye başlayacak.

Sinop Meydankapı Mahallesi Kademci Sokak’ta hizmet vermeye başlayan “Şahin Kasap 2” işletmesi vatandaşlara en iyi kalitede et ve tavuk ürünleri sunmaya devam ediyor. İşletme sahibi Erhan Buğra Şahin ve işletme çalışanı Kemal Şahin, sektörde en iyi kalitede et sunduklarını iddia ediyorlar.

Konu ile ilgili konuşan işletme çalışanı Kemal Şahin; “Ben eski işletmemi devrettim. Artık bu işletmede hizmet vermeye devam ediyorum. 38 yıldır bu işin içindeyim. Müşterilerimizin özel istekleri doğrultusunda evlere ve adreslere çok yakında sipariş götürmeye başlayacağız. Ayrıca işletmemizde et ve tavuk ürünleri, günlük kasap köftesi sipariş üzerine özel kasap sucuk yapılıyor. İşletmemizde sakatat çeşitleri de mevcuttur. Şahin Kasap 2 olarak en iyi ve kaliteli şekilde hizmet vermeye devam ediyoruz.” Dedi.

Editör: TE Bilisim