Sinop İHH, “15 Ramazan Dünya Yetimler Günü” etkinlikleri kapsamında yetimler ve aileleri için iftar programı düzenledi.

KARAVANINI PARK EDERKEN KAYALIKLARA DÜŞÜRDÜ KARAVANINI PARK EDERKEN KAYALIKLARA DÜŞÜRDÜ

Programa Sinop İHH Kadın Kolları Başkanı Yağmur Koca, Sinop İHH yetim birimi sorumluları, İHH üyeleri, yetim çocuklar  ve aileleri katıldı.

Sinop İnsan Hakları ve Hizmet Derneği tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da, Ramazan Ayının 15’inci gününde Dünya Yetimler Günü nedeniyle iftar verildi. Sinop Öğretmen Evinde masalar kuruldu, katılımcılar, akşam ezanın okunmasıyla dualar eşliğinde oruçlarını açtı.

“ÇOCUKLARIMIZIN DAHA HAYIRLI, GÜZEL, MUTLU GÜNLER GÖRMESİNİ DİLİYORUM”

İftar ile ilgili açıklamada bulunan Sinop İHH Başkanı Kamil Talha Can; “Yaklaşık 5 yıldan beri tüm dünya genelinde 15 ramazan yetimler günü kutluyoruz.  Sinop Öğretmenevinde yetimlerimiz ile birlikte iftar programımızı gerçekleştirdik. Yaklaşık 40 yetim çocuğumuz ve ailesiyle birlikte iftarımızı yaptık. Onlara hediyeler verdik. Çocuklarımıza oyuncaklar hediye eden, yüzlerini güldüren POLESİE Oyuncak firmamıza özellikle teşekkür ediyorum. Bu vesileyle 20. iftarımızı çocuklarımızla yaşamaktan dolayı çok mutluyuz.” şeklinde konuştu.

ÇOCUKLARA HEDİYELER DAĞITILDI

Yetim çocuklar ve aileleri için İHH tarafından ’15 Ramazan Dünya Yetimler Günü’ kapsamında düzenlenen iftarda programında, çocuklar kendileri için hazırlanan eğlencede doyasıya eğlendi. Program sonunda  çocuklara hediyeler dağıtıldı.

 

Editör: TE Bilisim