Sinop-Samsun karayolu Yenikent mevkisinde bulunan “15 Temmuz Şehidi Ömer Can Açıkgöz Hatıra Ormanı”nın tabelası rüzgarın etkisiyle yıkılmış durumda. 

Sinop-Samsun karayolu Yenikent mevkiindeki “15 Temmuz Şehidi Ömer Can Açıkgöz Hatıra Ormanı” tabelası rüzgarın etkisiyle yıkıldı. Ayrıca hatıra ormanında bulunan şehitlerin adlarının yazıldığı tabelalar da rüzgarın etkisiyle yerinden çıktı.


Konu ile ilgili karayolunda bulunan vatandaş Osman Aksu yaptığı açıklamada; “Bugün Samsun’a yolum düştü. Geçerken ne yazık ki geçerken çok üzüldüm. Burada 251 tane 15 Temmuz gecesi şehit olan şehitlerimize her birinin adının da yaşatıldığı fidanlarımız var. O gece 251 fidanımız şehit oldu. Ve o 251 fidanımızın yerine o gün 251 fidan dikildi. Ancak birkaç gün ki fırtınaya dayanamamış görüyorsunuz. Çelik halde bulunan tabelalar kırılmış. Bunun derhal bakıma alınmalı ve yapılmalı diye düşünüyorum. Bu eğer yapılmazsa şehitlerimize bence büyük bir vefasızlık demektir. Ben burada Şehitlerimizi bir kez daha anıyorum. Bize güzel bir cennet vatan bırakan hem 15 Temmuz şehitlerine 15 Temmuz dışındaki bütün askerlerimize, bu vatan için kanını malını canını seve seve veren bütün geçmişlerimize rahmet diliyorum.” Dedi.


 

 

SAADET PARTİSİ ERFELEK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÇAKIR, PROJELERİNİ AÇIKLADI SAADET PARTİSİ ERFELEK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÇAKIR, PROJELERİNİ AÇIKLADI

Editör: TE Bilisim