Genç Girişimci Mihraban Tabak tarafından Sinop’ta ilk defa açılan Türban Tasarım Make up Studio düzenlenen törenle hizmete açıldı. Sinop’ta açılışı yapılan Mihriban Tabak Türban tasarım Make Up Studio katılımın yoğun olduğu törenle İncedayı Mah. Şeyh İsmail Sokak No:16 da hizmet vermeye başladı. Açılış törenine, Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu, Sinop İş insanları Derneği Yönetim kurulu üyeleri Hicran Saraç, Ümit Tekneci ve Kurtuluş Açıkgöz ve vatandaşlar katılım sağladı.

SAADET PARTİSİ ERFELEK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÇAKIR, PROJELERİNİ AÇIKLADI SAADET PARTİSİ ERFELEK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÇAKIR, PROJELERİNİ AÇIKLADI

Açılış töreninde konuşan genç girişimci Mihriban Tabak; “Türban tasarım ve Profesyonel Makyaj hizmeti veriyoruz gelinlerimize özel. Düğün, Nişan, kına, Söz kısacası özel gün makyajı diyoruz. Bu hizmeti vermeye başladık inşallah. Yoğun bir sezon beni bekliyor. Tüm Sinop halkına, Tüm 81 İlden kimler gelinim olursa hepsini bekliyorum. Güzel bir Hizmet veriyoruz, kaliteli bir hizmet veriyoruz. Ürünlerimiz çok kaliteli.” diye konuştu.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu ise açılışta yaptığı konuşmada; “Tekrardan hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın bol bereketli helalinden bol kazançlar diliyorum. Düğün Sezonu da geldi çok doğru bir zamanda açılınız oldu. Ufak dokunuşlar olacak. Bunlarda basın yoluyla olacak. Bizler yoluyla olacak. SİNDER Ailesi olarak, Esnaf  ve Sanatkarlar odası olarak sizlerin her zaman yanındayız. Böyle ufak tefek dokunuşlar olacak ki işlerinizde ki yoğunluk artacak.” Dedi.

Editör: TE Bilisim