SAADET PARTİSİ ERFELEK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÇAKIR, PROJELERİNİ AÇIKLADI SAADET PARTİSİ ERFELEK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÇAKIR, PROJELERİNİ AÇIKLADI



Sinop’ta yaşayan Yakup Day, arazisinde çalışma yaptığı sırada yaklaşık 1 kilogram ağırlığında Göktaşı bulduğunu iddia etti.

Sinop’ta yaşayan Yakup Day, yaklaşık 2 hafta önce arazisinde çalışma yaptığı sırada yaklaşık 1 kilogram ağırlığında Göktaşı bulduğunu iddia etti. Day, bulduğu taşı Çanakkale’ye araştırma yapmak için göndereceğini belirterek; “Bu taşı 2 hafta önce arazimde çalışma yaparken buldum. Dikkatimi çekti. Yerde parlak bir vaziyette görünce ayrı bir şekilde durduğunu tespit ettim ve elime aldım. Baktım parlak ve ağır. Eve getirdim. Evde internet sitelerinde araştırma yaptım. Yakınlarda Çorum’a düşmüştü. O taşlarla benzerliği var mı bilmiyorum ama benzemediğini gördüm. 2 haftadır evde duruyor. Evde seyrediyoruz. O bize bakıyor biz ona. Çanakkale 18 Mart’ta araştırma üniversitesi olduğunu duydum. Oraya göndermeyi düşünüyorum. Eğer göktaşı çıkarsa öyle bir durumda çocuklarımın eğitiminde ve gelecekle ilgili düğün ve masraflarda kullanmayı düşünüyorum.” Dedi.

 

Editör: TE Bilisim