SİNOP 1957 SK, GÜÇLÜ KADROSUNA 2 İSİM DAHA KATTI SİNOP 1957 SK, GÜÇLÜ KADROSUNA 2 İSİM DAHA KATTI



Sinop’ta lösemili çocuklar yararına kermes düzenlendi.

Sinop Gazi Mustafa Kemal İlkokulu’nda düzenlenen kermese Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız, Sinop Gazi Mustafa Kemal İlkokulu müdürü  Cevat Okutan, Sinop Gazi Mustafa Kemal İlkokulu öğretmenleri, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Kermes kurdelesini öğrenciler ile birlikte kesen Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız; “Sinop Gazi Mustafa Kemal İlkokulumuzun öğretmenlerinin velilerinin bugünlerimizin ve yarınlarımızın umut ışıkları çocukların çok büyük bir umutla ve sosyal proje anlayışıyla ele aldıkları bir çalışma var. Bu çalışma bana ilk geldiğinde muhteşem bir iş çıkaracaklarını biliyordum. Burada Lösev kapsamında çocuklarımıza kermes yöntemiyle destek sağlamaya çalışacağız. Aslında burada sadece destek sağlamayacağız. Kültürümüzün bir parçası olan yardımlaşmanın da önemine değineceğiz.” Dedi.

Sinop Gazi Mustafa Kemal İlkokulu müdürü Cevat Okutan ise; “Okulumuz öğretmen, öğrenci ve velilerinin katılımıyla hazırlamış olduğumuz Lösev yararına kermesimiz Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ercan Yıldız tarafından açıldı. Burada bugün öğrencilerimize para karşılığı değil de bağış karşılığı kermes düzenleyeceğiz. Kermesimizin okulumuza, ilimize ve Lösev’e hayırlı olması dileğiyle.” Dedi.

Editör: TE Bilisim