Konya'da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları'nda kadın voleybolunda Türkiye, finalde İran'ı 3-0 yenerek altın madalya kazandı.

SİNOP-ÇORUM KARAYOLU ÜZERİNDE UYUŞTURUCU OPERASYONU SİNOP-ÇORUM KARAYOLU ÜZERİNDE UYUŞTURUCU OPERASYONU

Salonun tamamına yakınını dolduran taraftarlar müthiş bir atmosfer oluşturdu. Milli voleybolcular da maçtan sonra büyük bir sevinç yaşarken, oyuncular taraftarlarla da mutluluğu karşılıklı tezahüratlarla paylaştılar. Türkiye, altın madalyaya oynadığı hiçbir maçta rakibine set vermeden ulaştı. Milli takım karşılaşmadan sonra düzenlenen törende altın madalyasını da aldı.

SİNOPLU İDİL NAZ BAŞCAN MAÇA DAMGA VURDU

Konya’da gerçekleştirilen 5. İslami Dayanışma Oyunları'nda Şampiyon olan A Milli Kadın Voleybol takımında Sinop’u temsil eden Erfelek’li İdil Naz Başcan maça damgasını vurdu. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İdil Naz Başcan; “Milli takım formasıyla geçirdiğim ilk turnuvamda şampiyon olduğumuz için çok mutlu ve gururlu hissediyorum. Uzun yıllar ülkemi ve Sinop’u en iyi şekilde temsil etmek için çok çalışacağım. Bu formayı taşımak tüm yaşanılan hislerimin dışında. Gerçekten gurur verici. Sonunda altın madalyayla taçlandırmak tarifi olmayan hisler diyebilirim. Sinop’un da adını bu şekilde duyurmak ve en iyi şekilde temsil ediyor olmak tarifsiz bir his, mutluluk ve gurur diyebilirim. Sinop’ta beni destekleyen bu sevincimi ve mutluluğu paylaşan herkese ayrıca teşekkür etmek istiyorum.” Dedi.

Editör: TE Bilisim