Sinop’ta “Urfa Yörem Baklavaları” işletmesinin 232. Şubesi düzenlenen törenle hizmete açıldı.


Sakarya Caddesi Kapanyeri Sokakta hizmete açılan Urfa Yörem Baklavalarının ürünlerinin kaliteli ve ekonomik olması davetlilerin dikkatini çekti. Davetliler, ikram edilen baklavaların tadına baktıklarını, baklavanın tadı güzel olduğunu ifade ettiler.
 

İşletme ile ilgili bilgiler veren “Urfa Yörem Baklavaları” işletme sahibi Şahin Bolat; “Ülke genelinde 232. Şubemizi açtık. Ürünlerimize çok güveniyoruz. Bu işe girmeden önce çok araştırma yaptım. Sinop’ta böyle bir işletme eksikliği olduğunu gördüm. Sinop halkının da böyle bir tatlıya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Sinop halkını da çok sevdik. Keşke daha önce bu işletmeyi açıp Sinop’a gelseydik. 17-18 tane tatlı çeşidimiz var. Özellikle şeker hastaları için sadece şeker pancarından üretilmiş özel tatlımız var. Baklava çeşitlerinin her türlüsü de işletmemizde mevcut. Şuan için paket servis olayını düşünmedik fakat ilerleyen zamanlarda uygulamaya geçirmeyi düşünüyoruz. İşletmemiz her gün sabah saat 08.00, 22.00 arası açık olacak.” Dedi.


URFA YÖREM BAKLAVALARI  HAKKINDA

Urfa Yörem Baklavaları olarak 1995 yılında Şanlıurfa da tatlı kültürünü tanıtım amaçla çıktığımız bu yolda, taptaze fıstıklar ve cevizlerle kaliteden ödün vermeden uygun baklava üretimi yapmaya başlamıştır. Profesyonel usta ekip birlikteliğiyle onlarca çeşit ve kalitesiyle nezih bir ortamda maharetli ellerin hazırlayıp sunduğu, kaliteli ve doğal hammadde ile hijyenik koşullarda üretilmektedir. İlk olarak Şanlıurfa’da yerel pastaneler için üretim yapmaya başlamıştır.  Bir süre bu şekilde devam ederek 2013 yılında kendi üretim tesisini kurup, baklavayı direkt olarak fabrikadan halka sunarak baklavayı lüks olmaktan çıkarıp her kesimin baklava almasını amaçlamıştır. İlk şubeleşme 2013 yılında Malatya iliyle başlayıp günümüzde toplam 40 ilde 150 ye aşkın şubesiyle hizmet vermektedir.

2013 yılında dünya standartlarında üretim yapan yüksek üretim kapasiteli tesisimizi büyük bir gururla hizmetinize açtık. 350 kişilik dev kadromuzla, hijyen kurallarına riayet ederek katkı maddesi içermeyen halkımızın sağlığına sağlık katan ürünleri arz etmek bizleri memnun etmektedir.

 

"MARTILAR" BİSİKLETLİ POLİS TİMLERİ GÖREVE BAŞLADI "MARTILAR" BİSİKLETLİ POLİS TİMLERİ GÖREVE BAŞLADI

 

Editör: TE Bilisim