GENEL

SAADET PARTİSİ SİNOP İL DİVAN TOPLANTISI GENİŞ KATILIMLA YAPILDI

Saadet Partisi Sinop İl Başkanlığı tarafından Sebahattin Ali Kültür Merkezinde Sinop İl Divan toplantısı gerçekleştirildi. Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Bekir Demirkaya'nın da hazır bulunduğu toplantıda İl Başkanı Cavit Üçüncüoğlu, İlçe Başkanları, teşkilat mensupları da hazır bulundu. 
Divan Başkanlığını Saadet Partisi Sinop Merkez İlçe Başkanı Barbaros Baltacı'nın yaptığı toplantıda, divan katip üyeliklerini Gerze İlçe Başkanı Mecit Demirtaş ve Türkeli İlçe Başkanı Veli Tunç yaptı.
İlçe teşkilatlarının çalışmalarının ele alındığı toplantıda önümüzdeki süreçte yapılacak parti çalışmaları da ele alındı. 
Saadet Partisi Sinop İl Başkanı Cavit Üçüncüoğlu yaptığı açılış konuşmasında katılımlarından dolayı teşkilat mensuplarına teşekkür ederek çalışmalara devam ettiklerini belirtti. Milli Görüş ile ilgili uyarlanan bir şiiri de paylaşan İl Başkanı Cavit Üçüncüoğlu okuduğu şiir ile duygu dolu anlar yaşanmasına vesile oldu. 
Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Bekir Demirkaya'da yaptığı konuşmada Gazze'de, Filistin'de yaşanan insanlık dramına soykırıma dikkat çekerek, 300 gündür bu yaşanan vahşete sessiz kalanları ve İsrail'e destek olanları, bu milletin affetmeyeceğini belirterek İsrail ile ticaret ve tedarik noktasında işbirliği yapan AKP'ye karşı vatandaşın tepkisini dile getirdi. 
Saadet Partisi olarak yeni bir döneme girdiklerini belirten GİK Üyesi Bekir Demirkaya halkın Saadet Partisine karşı her geçen gün teveccühünün arttığını belirterek, teşkilatlar olarak herkese büyük bir sorumluluk düştüğünü kaydetti ve çalışmalara hız verilmesi konusunda telkinlerde bulundu. 
Türkiye'nin sorunlarının kötü yönetimden kaynaklandığını anlatan Bekir Demirkaya, ükenin kaynaklarını parasını kötü kullanan, heba eden, çarçur eden bu kötü yönetim gittiğinde ülkenin aradığı, özlediği, refaha, zenginliğe ve huzura kavuşacağını sözlerine ekledi.