SİNOP'TA DENİZ SOĞUK YAPTI, VATANDAŞLAR BALIK YAKALAMAK İÇİN SAHİLE AKIN ETTİ SİNOP'TA DENİZ SOĞUK YAPTI, VATANDAŞLAR BALIK YAKALAMAK İÇİN SAHİLE AKIN ETTİ

 

10 TL’den satmaya başladı, şimdi ise taleplere yetişemiyor.

Artan maliyetlerden vatandaşlara yardımcı olmak adına çiftlik kurarak burada hayvan yetiştirmeye başlayan restoran sahibi Oktay Çilingir, diğer işletmelerde 20-25 TL’den satılan lahmacunu 10 TL’ye satmaya başladı.

Taleplere yetişemediklerinin altını çizen Çilingir, “Bu maliyetlere inat biz lahmacunu 10 TL’ye kendi çiftliğimizde yetiştirdiğimiz hayvanları, sütümüzü, yoğurdumuzu, sebzemizi burada sergilemeye çalışıyoruz.  Talep çok, bizde yetiştiremiyoruz diyebilirim. Kalite olarak ta bizimki üstün olabilir, kendi hayvanlarımızla biz etimizi temin ediyoruz. Sütümüz yoğurdumuz her şeyimiz bizim kendi çiftliğimizden geliyor buraya, halkımız yesin” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilisim