ERKILINÇ: “RESMİ İLANLARDAKİ AZALMAYA EL BİRLİĞİ İLE ÇÖZÜM BULMALIYIZ” ERKILINÇ: “RESMİ İLANLARDAKİ AZALMAYA EL BİRLİĞİ İLE ÇÖZÜM BULMALIYIZ”



Sinop’ta Haber57 ve Flashaber olarak hizmet verdiğimiz Tuzcular Caddesinde bulunan işletmemizin önüne atılan çöpler canımızı sıkmaya devam ediyor.

Sinop’un Tuzcular Caddesinde bulunan Haber57 ve Flashaber gazetemizin önünde bulunan doğalgaz kutusunun üzerine sürekli çöp bırakılması tepkimize yol açtı. Aynı cadde üzerinde çöp kutusunun bulunmaması da ayrı bir konu oldu.

Gazetelerimiz imtiyaz sahibi Osman Aksu, sürekli bu sıkıntıyı yaşadığımızı belirterek “Bu sıkıntıyı yıllardır yaşıyoruz. Haftanın 3-4 günü burada çöp toplamak zorunda kalıyoruz. Koskoca Tuzcular caddesinde vatandaşın çöp atabileceği bir tane çöp kutusu yok. Sinop Belediyesi Karakum Gezi yolunda bulunan elektrik direklerine konumlandırdığı çöp kutularından Tuzcular caddesine de konumlandırabilir. Bu sorun sadece Tuzcular Caddesi için değil, başka caddeler içinde geçerli. Çöp kutusu olmayan caddelere çöp kutusu konumlandırılırsa böylece bu sorunu çözmüş oluruz. Vatandaş da mağdur olmaz, biz de mağdur olmayız” dedi.  

Editör: Mustafa Usta