Sinop’ta yaklaşık 6 ay önce açılan Özel ELİT Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, vatandaşlara kaliteli ve güvenli hizmet veriyor.

Sinop Meydankapı Mahallesi Yokuşbaşı sokakta bulunan Özel ELİT Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği bünyesinde 7 uzman hekim bulunduruyor.

Özel ELİT Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında bilgiler veren işletme sahiplerinden Hatice Şeker; “İşletmenin kurucularından birisiyim. Aynı zamanda diş hekimi olarak görev yapıyorum. Biz işletmemizde A’dan, Z’ye tüm işlemleri yapıyoruz. Hastalarımız genelde Samsun’a yönlendirilmiş oluyorlar. Biz burada Samsun’a gerek kalmadan her işlemi yapıyoruz. Yani hastalarımızın Samsun’a kadar gitmelerine gerek yok. İşletmemizde bir çok yerde olmayan hizmetler mevcut. Toplam 7 hekim görev yapıyoruz. Ayda sadece 1 gün kapalıyız. O da Pazar günü. Geri kalan günlerde sabah 09.00’dan akşam 19.00’a kadar hizmet veriyoruz. Yaz mevsiminde de saatlerimizi uzatmayı düşünüyoruz. Biz kullandığımız tüm ürünleri en iyisi, en kalitelisi olarak kullanıyoruz. Ağız ve diş sorunu olan vatandaşlarımız her zaman güvenle işletmemize gelebilir. Biz burada en iyi hizmeti veriyoruz.” Dedi.

KAMYONETLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ YARALANDI KAMYONETLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ YARALANDI

Editör: TE Bilisim