Bir dizi ziyaret için kente gelen Adalet Bakanı Abdülhamit Gül,  AK Parti İl Başkanlığında partililerle buluştu.

Ak parti il binası önünde  partililer tarafından karşılanan Bakan Gül, ilk olarak başkanlık makamında il ve ilçe yönetimleri ile belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Daha sonra parti toplantı salonunda parti üyeleri ile buluşan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Sinop ve ilçelerine yapılacak yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Ardından Bakan Gül partinin toplantı salonunda partililere hitap etti.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Baktığınızda hiçbir çapı olmayan, hiçbir projesiyle ülke meselelerine dair bir vizyonu olmaksızın adeta kayıkçı dövüşü yapmak ve bir takım polemiklerle siyaset yapmanın Türkiye'ye hiçbir faydası yok" dedi.

Bakan Gül, "Diğerlerinin, başkalarının iktidar olma gibi bir düşüncesi, vizyonu yok. Baktığınızda hiçbir çapı olmayan, hiçbir projesiyle ülke meselelerine dair bir vizyonu olmaksızın adeta kayıkçı dövüşü yapmak ve bir takım polemiklerle siyaset yapmanın Türkiye'ye hiçbir faydası yok. Biz AK Parti olarak hem yollar yaptık hem köprüler yaptık daha önemlisi milletin birbiriyle gönülden gönüle buluşacağı köprüler, yolar inşa ettik. Bu milletin huzurunu bozmak isteyenlere bu milletin birliğini beraberliğini bozmak isteyenlere asla ama asla fırsat vermedik. Biz milletin sorunlarını çöze çöze milletin meselelerini çöze çöze geleceğe Cumhuriyet'imizin 100. yılına giden bir partiyiz. Bizim daha yapacak çok işimiz var. Başkalarını daha söyleyecek çok lafı var. Ama bizim yapacak çok işimiz var. Biz çünkü Sinop'a sevdalıyız. Biz bu ülkeye sevdalıyız. Bu milletin de davası bu milletin sevdası da yine bu anlamda AK Parti'yle bütünleşmiş durumda" diye konuştu.

 

Sinop’ta adliye hizmetlerinin farklı yerlerde hizmet verdiğini hatırlatan Bakan Gül, Sinop’a mevcut adliyenin 15-20 katı büyüklüğünde bir adliye kazandırılarak, vatandaşlar için eziyet haline dönüşen bu durumun ortadan kaldırılacağını söyledi. Gül; “Sinop'umuzu hükümetlerimiz döneminde her alanda destekledik, inşallah bunda sonra da desteklemeye deva edeceğiz. Sinop Adliyemizi bugün ilgili arkadaşlarımızla da üzerinde teknik çalışmayı yaptık. Mevcut adliyeler dağınık olarak birkaç yerde hizmet veriyor. Bu da Sinoplu vatandaşlarımıza her geçen gün eziyet oluyor. Bunu önlemek adına Sinop’a yakışır, mevcut adliyenin 15-20 katı ve geleceğe de hizmeti sağlayacak bir adliyemizi inşallah Sinop’a yapacağız. Projemiz devam ediyor. Yine Gerze ve Durağan’da projelerimizi tamamladık. Onların da yapım sürecini Cumhurbaşkanlığı ilgili birimlerle takip ediyoruz” dedi.

 

 

 

Editör: TE Bilisim