Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Sinop'ta bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

 

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Sinop Adalet Sarayını ziyaret ederek kamu çalışanlarıyla bir süre sohbet etti. Bakan Gül  valilik makamındaki görüşmesinin ardından “Bir Kitap Bir Umut” kitap bağışı kampanyası standına uğradı. Kampanya kapsamında cezaevi infaz kurumu kütüphanelerine gönderilmek üzere bağışların kabul edildiği stanttaki görevlilere kolaylık dileyen Bakan Gül, ardından ziyaretlerine Sinop Adalet Sarayı’yla devam etti. Bakan Gül  Atatürk'ün Sinop'a geldiğinde istirahat ettiği  Adliye Sarayı'nda bulunan şeref defterini imzaladı.

Bakan gül burada bir süre , Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar Öksüz ve diğer protokol üyeleriyle görüşerek . kentte inşa edilmesi planlanan Adalet Sarayı binasıyla ilgili Başsavcı Duygu Bayar Öksüz'den bilgi aldı.

Çıkışta yürüyerek yola devam eden Adalet Bakanı Gül, Sinop Barosu’nu da ziyaret etti. Sinop Baro Başkanı Av. Hicran Kandemir burada onu karşıladı. Ziyaretin ardından AK Parti Sinop İl Başkanlığı’na gitmek üzere tekrar yaya devam eden Gül, yolda karşılaştığı esnaf ve vatandaşları selamladı. Bazı iş yerlerine de girerek esnafla sohbet etti.

Daha sonra Ak Parti İl Başkanlığı binasına geçen Bakan Gül burada partililerle bir araya geldi.  Ak parti il binası önünde  partililer tarafından karşılanan Bakan Gül, ilk olarak başkanlık makamında il ve ilçe yönetimleri ile belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Daha sonra parti toplantı salonunda parti üyeleri ile buluşan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Sinop ve ilçelerine yapılacak yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Ardından Bakan Gül partinin toplantı salonunda partililere hitap etti.

 

 

 

Editör: TE Bilisim