ASİMTY güzellik merkezi olarak Sakarya caddesinde hizmet veren güzellik merkezi, eski hastane üstü, zeytinlik yoluna 2. şubesini açarak yepyeni bir hizmeti Sinopluya sundu.
Dün görkemli bir törenle Sinoplunun hizmetine açılan spor salonunun kurdelesi Sinop Valisi Dr.Ahmet Cengiz , İbrahim ve Nurcan Şahin çifti tarafından kesildi.
Vali Cengiz açılış konuşmasında; Sinop çok güzel bir şehir, sizin bu işletmenizle çok daha da güzel olacak son yıllarda yaşanan en büyük sorun obezite inşallah insanlara çok faydalı olur, işletme sahiplerine hayırlı olsun diyorum ve bol kazançlar diliyorum dedi.
Daha sonra iş yerini gezen Cengiz spor salonunu çok beğendiğini çok faydalı yenilikler olduğunu dile getirdi.
Açılış pastasının kesilmesinin ardından açılışa gelen davetlilere ikramlar yapıldı.
ASİMTY SPOR FİNTNES salonunun sahibi Nurcan Şahin spor salonuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada spor salonumuz, 3 katlı 1. katında plates salonu ve çocuklar için eğlenceli spor aletleri bulunmakta 2. katında ise fitness aletleri bulunmakta son olarak 3. katında ise özel ve daha önce Sinopta olmayan bir ilk olan ozon sauna bulunmakta ve normal sauna bulunmakta ve vücut analiz makinası bulunmakta, Bu cihazı bulundurma nedenimiz kilo kaybı amacıyla diyet ve spor programları hazırlarken doğru ve güvenilir verilerden referans alarak, hastalarının sağlıklarını tehlikeye atabilecek programlardan kaçınmak ve programların devamı esnasında hastalarında görülebilecek istenmeyen etkilere anında müdahale edebilmemiz Kas-Yağ Analizi, Obezite Değerlendirmesi, Segmenter Kas ve Yağ Değerlendirmesi amacıyla kullanıldığı gibi sonuçlarınıza göre egzersiz planlama özelliği kullanılarak egzersiz planlayıcı olarak da kullanıyoruz, zayıflama problemi olanları, formunu korumak isteyenleri, bölgesel zayıflamak isteyenleri, spor yapmak isteyenleri ASİMTY SPOR FİNTNES salonumuza bekliyoruz dedi.
Haber:NAZİRE ŞEN

Editör: TE Bilisim