Müesseseye alınan yeni akülü araçlar ve elektronik oyun ürünlerinden ek ücret almıyor. Özen, 29 Eylül akşamı Zıpzıp Baba eğlence merkezi bünyesinde açacağı cafe bistro için, “Tüm Sinoplulara armağanım olsun. Gerek hizmet, gerek görsellikle gelmeye değer bir yer olacak.” dedi.

Sinop’un tek çocuk eğlence merkezi ‘Zıpzıp Baba’nın Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Musa Özen çocuklar için gerçekleştirdiği yatırımlarına tam gaz devam ediyor.  Müesseseye katılan yeni akülü araçlar ve birbirinden güzel  oyuncaklar için ek ücret almıyor. Çocuklar en uygun ücretlerle zamanını eğlence merkezinde geçirebiliyor. Özen, müessese içerisinde bulunan ara katıda işletmeye açmaya hazırlanıyor. Doğum günleri, özel günler ve velilerin zaman geçirmesi amacıyla işletmenin ara katını 29 Eylül günü kullanıma açacağını belirtti.

Konu ile ilgili konuşan Musa Özen, “Sinopa Zıpzıp Baba’yı açalı yaklaşık 16 aydır oluyor. 16 aydır kendimizi her gün yeniliyoruz. İstediğimiz beklentilerin fazlasına ulaştık. İşletmemize yeni kattığımız oyun parkurları araçlar ve  oyuncaklar oldukça rağbet görüyor. Yeni  araçları biz düğmeliye çevirdik. Bu Türkiye’de olamayan bir uygulama. Bunun sebebi de ebeveynlerin maddi bağlamda gereksiz strese girmesini önlemek. Amacım çocuklara ve ebeveynlerin fazla para harcamadan eylenmelerini sağlamak.

Doğum günleri, özel günler ve velilerin zaman geçirmesi amacıyla işletmenin ara katını 29 Eylül günü kullanıma açacağız. Türkiye’de eşi benzeri olmayan bir kullanım alanını hizmete sunacağım. Burada cafe bistro hizmeti, ebeveynlerin hoşça vakit geçirebileceği elektronik oyun alanları olacak. Ayrıca eşi benzeri olmayan tümüyle doğal konseptli bir yaşam alanı hizmete sunacağız." dedi.

Editör: TE Bilisim