Sinop Merkeze bağlı sazlı akbaş köyüne yeni bir yatırım daha kazandırılıyor.
Sazlı-Akbaş köyü dernek başkanı Ali Dönmez öncülüğünde yapılmış  olan köy konağı  kurban bayramının 4. Günü 15 Eylül Perşembe günü öğle namazı sonrası kuranlı Mevlütle  köy halkının ve tüm insanlığın hizmetine açılıyor.
Büyük emekler sonucunda açılışı gerçekleştirilecek olan köy konağı hakkında açıklamada bulunan Sazlı Akbaş köyü dernek başkanı Ali dönmez; Köylerimizdeki eksiklerimizi bir bir tamamlayıp hizmete açıyoruz Sazlı köyü yukarı mahallede Alt katı misafirhane ,Üst katı ibadethane ,ve yine alt katta gasil hane olarak yaptığımız binamızı bitirdik.
Kurban Bayramının 4. Günü 15 eylül perşembe günü öğle namazı sonrası kuranlı Mevlütle  köyümüzün ve tüm insanlığın hizmetine açıyoruz tüm halkımız davetlidir.
Bu binanın yapımında bizlere yardımcı olan Tüm halkımıza Sazlı Akbaş derneği adına teşekkürlerimi sunuyorum.
Bizler köyümüze insanlarımıza hizmet götürmeyi görev edindik, allahım bizlere ömür verdiği sürece elimizden gelen tüm gayretle var gücümüzle çalışacağız.
Ayrıca buradan bir müjde daha vermek istiyorum fındıcakta ki mescidimizide açıyoruz Sazlı Köyü Fındıcak Mahallesinde 3 yıl önce mahallelinin başlayıp  Sazlı-Akbaş derneği olarak ilk günden beri desteklediğimiz binamızı kurban Bayramının İkinci Günü 13 Eylül Salı günü kuranlı Mevlütlü açılışımız öğle namazı sonrası hizmete açılacaktır tüm halkımız davetlidir.

 

Editör: TE Bilisim