AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Sinop’tan gelen ilkokul öğrencilerini ve velileri Türkiye Büyük Millet Meclisinde misafir etti.

Sinop Gazi Mustafa Kemal İlkokulunda eğitim gören minik öğrenciler, rehber eşliğinde Genel Kurul Salonu ve Meclis Yerleşkesini gezerek TBMM’nin işleyişi hakkında bilgi alırken, gezi sonrası Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ile bir araya geldiler.

Öğrenci ve velilerle bir süre sohbet eden Maviş, kendilerini Gazi Mecliste ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti.

MURAT ÖZMEN’İN ACI GÜNÜ MURAT ÖZMEN’İN ACI GÜNÜ

TBMM’nin dünyada gazi unvanına sahip tek meclis olduğunu ifade eden Maviş, hem Kurtuluş Savaşında hem de 15 Temmuz’da Gazilik unvanı alan TBMM’nin, millet iradesinin ebedi temsilcisi olduğunu vurguladı.

“GELECEKTE ARANIZDAN BİRİ BURADA SİNOP’U TEMSİL EDEBİLİR”

Öğrencilere derslerine iyi çalışmaları yönünde tavsiyede bulunan Maviş,  “Ülkemizin geleceği sizlere emanet. Türkiye’mizi 2053 ve 2071 hedeflerine taşıyacak olan sizlersiniz. Bu sebeple derslerinize çok çalışmayı ve bol bol kitap okumayı ihmal etmeyin. Kahramanlıklarla dolu tarihimizi en iyi şekilde öğrenin. En büyük hedefiniz Ülkemizi her alanda daha ileriye taşımak olsun. Bu noktada sizlere güvenimiz sonsuz. İnanıyorum ki, yarın aranızdan çıkacak olan kardeşlerimiz, Sinop’umuzu burada Milletvekili olarak temsil edebilir.” diye konuştu.

ÖĞRENCİLER, ADALET BAKANI BEKİR BOZDAĞ İLE BİR ARAYA GELDİLER

Öğrenciler ziyaret sonrası Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Tokat Milletvekili Özlem Zengin’le de bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Editör: TE Bilisim