AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

“İstiklal ve istikbalimizin tehlikeye düştüğü bir zamanda, her türlü imkansızlığa rağmen, emperyalizme karşı milletimizin aynı ruhla birbirine kenetlenerek yürüttüğü destansı mücadelenin ve milli egemenliğin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 102. yıldönümünü kutluyorum” diyen Maviş, mesajının devamında şu ifadeleri kullandı.

SAADET PARTİSİ ERFELEK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÇAKIR, PROJELERİNİ AÇIKLADI SAADET PARTİSİ ERFELEK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÇAKIR, PROJELERİNİ AÇIKLADI

“Milli iradenin tecelligahı, bağımsızlık ve hürriyetimizin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisimiz, kurtuluş savaşı yıllarında İstiklal mücadelesini başarıyla yürüterek kazandığı “Gazi” unvanını, tarihinin her döneminde şerefle taşımıştır. 27 Mayıs, 12 Mart, 12 Eylül, 28 Şubat, 27 Nisan’da darbeci ve komitacıların Milli iradeye yönelik yaptığı saldırılar sonrası Gazi Meclisimiz, yeniden ayağa kalkmayı başarmıştır. 15 Temmuz’da da tıpkı istiklal harbinde olduğu gibi üzerine bombalar atılırken milli iradeyi yaşatmayı en onurlu görev bilmiştir.

Bağımsızlık azmimiz ve kararlılığımız, birlik ve beraberliğimize olan inancımız gelecek nesillere aktaracağımız en büyük emanetimizdir. Türkiye, çocuklarımızın ve gençlerimizin omuzlarında yükselecek, onların dinamizmi ve coşkusuyla 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşacaktır.

Bu vesileyle, Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 102. Yıl dönümünde, geleceğimizin söz sahibi çocuklarımıza armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere bağımsızlık ve hürriyetimizin kazanılmasında canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anarken, değerli hemşerilerime selam ve saygılarımı sunuyorum.”

Editör: TE Bilisim