SİNOP’TA 2 KİŞİ BOĞULMA TEHLİKESİ GEÇİRDİ SİNOP’TA 2 KİŞİ BOĞULMA TEHLİKESİ GEÇİRDİ

Genel Sekreter Çınkıl, Genel Sekreter Yardımcıları ile birlikte bayram öncesi mesainin son gününde Özel İdare Ana Hizmet Binası, İşletme Müdürlüğüne bağlı Makina-İkmal Atölyesi ve merkez Kabalı şantiyelerini ziyaret ederek çalışanlarla tek tek bayramlaştı.

Özel İdare olarak büyük bir aile olduklarını hatırlatan Çınkıl, “Bu kurumun her birimi, her bir çalışanı ve bu çalışanların bizlere katkısı çok değerli. Görevlerini büyük bir titizlikle yerine getiren, özveriyle çalışan ve kurumumuza güç katan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Pandemi nedeniyle iki yıl aradan sonra ilk kez sosyal mesafesiz buluşmanın sevincini yaşadıklarını belirten Genel Sekreter Çınkıl, “Bayramlar kavuşmak, hasret gidermek ve kucaklaşmaktır. Pandemi nedeniyle bu duyguları son iki yıldır kısıtlı bir şekilde yaşadık. Bayram sevinçlerimiz hep buruk oldu. Ama ne mutlu ki bu yıl daha coşkulu bir Ramazan Bayramında kavuşmak nasip oldu.” dedi.

 “Tedbiri elden bırakmayalım”

Bayramda tedbirli olunması uyarısında bulunan Genel Sekreter Çınkıl, “Bu bayram birlikteliğimizin, kavuşmamızın tadını çıkaralım. Ancak ailemizle, sevdiklerimizle büyük sofralarda buluşmanın, dostlarla bir arada geçireceğimiz bayramın sevincini yaşarken lütfen özellikle yaşlılarımız için tedbiri elden bırakmayalım. Belki uzun bir aradan sonra birçoğumuz ilk kez el sıkışacağız. Dilerim ki sadece eller değil kalpler de birbirine dokunsun. Manevi bağları güçlendiren bayramların dargınlıkların ve kırgınlıkların sonlanması için önemli bir fırsattır. Ailemiz, akrabalarımız ve dostlarımızın yanı sıra muhtaçları, düşkünleri, hastaları, yaşlıları, şehit yakınlarını ziyaret ederek bayram sevincimizi onlarla da paylaşalım. Tüm insanlığın zorlu imtihanı olan pandemi felaketini atlattık elhamdülillah.” ifadelerini kullandı.

Bir kurumun başarılı olmasında, çalışanlarının kuruma duyduğu aidiyetin önemli bir etken olduğunu söyleyen Çınkıl, “Bu süreçte sizlere daha iyi şartlar sağlamak için de elimizden geleni yapacağımıza emin olmanızı istiyorum.  Bütüncül bir idari anlayışla, her daim iletişime açık, irtibat ve istişare içinde örnek bir kurum haline gelmeyi hedefliyoruz. Özel İdaremiz bünyesinde, gerek İl merkezimizde, gerek ilçe müdürlüklerimizde ve şantiyelerimizde görev yapan çalışma arkadaşlarımızın Mübarek Ramazan Bayramını şimdiden tebrik ediyor, aileleri, yakınları ve sevdikleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve bereket dolu nice bayramlar geçirmelerini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim