Sinop Atatürk Devlet Hastanesine gelen hastalar ve hasta ziyaretçileri, başıboş köpekler yüzünden tehlikeyle karşı karşıya kalıyor.

Başıboş köpek tehlikesi Türkiye gündeminden düşmüyor.  Vatandaşların canını tehlikeye atan başıboş köpek istilası, hastanelerde de devam ediyor. Sinop Atatürk Devlet Hastanesinde günde binlerce hastanın giriş yaptığı Hastanenin acil ve ziyaretçi giriş kapısı önünde başıboş bir şekilde dolaşan köpeklerin vatandaşları tedirgin ediyor. Acil servise gelen hastaları başı boş köpekleri ile büyük tehlike atlatıyor. Özellikle araç parkların olduğu hastane bahçesinde sürü halinde dolaşan sokak köpekleri, hastaneye gelen vatandaşlara korku dolu dakikalar yaşatıyor. Hastane acil girişinde önünde toplanan köpekler yiyecek bulma çabası tehlikeli görüntüler oluşturuyor. Köpeklerden korkan insanlar hastaneye girmekte güçlük çekerken görevlilerin uzaklaştırma çabası kesin çözüm bulmuyor.

TCSG-72 BOTU HALKIN ZİYARETİNE AÇILDI TCSG-72 BOTU HALKIN ZİYARETİNE AÇILDI

Hastaneye gelen vatandaşlar, tehlike yaratan köpeklerin bir an önce barınma yerlerine götürülmesi için yetkililerin çözüm bulmalarını istediler.

Editör: Mustafa Usta