REMZİ GÜL, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI REMZİ GÜL, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI



İst. Sinop Karapınar köyü Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Eğitim ve Kültür Derneğinin (KARDER)  hazırladığı piknik etkinliği 1 Eylül’de gerçekleşecek.
 

Karapınar Köyü Derneği Yönetim Kurulu Başkan Savaş Olgun; “Değerli sponsorları, üyelerimizi, bütün hemşerilerimizi ve katılımcı halkımızı etkinliğimize davet ediyoruz. Yaptığımız her etkinliğimizin ses getirdiği gibi Bu yapacağımız etkinliğimizin de siz değerli katılımcılarıyla ses getireceği kanaatindeyiz. Piknik şölenimizde yöresel birbirinden değerli sanatçılarımızın katılacağı hediye çekilişlerimiz çeşitli oyunlarımız keşkek ikramlarımız Karapınar köyümüzün 2024 yeni ağası seçimi yapılacaktır” dedi.

Sinoplu sanatçı Fahri Demirsöz ise; “Piknik etkinlik ve büyük organizasyon şenliğine sanatçı ve ozan olarak davet edildim. Her zaman yanımda hissettiğim, (KARDER) Dernek Bşk. Sn. Savaş Olgun ve yönetim kurulu üyelerine nazik davetiniz için çok teşekkür ederim. Özellikle Onursal Bşk. Sn. Kemal Özen’e, onursal eski ağası Sn. Elaattin Akpınar'a, Sn. Nurcan Özen ve Sn. Nevin Aktaş hanımefendilere, Sn. Oğuzhan Akpınar'a, Sn. Murat Altun'a teşekkürlerimi sunarım. KARDER Derneğinin hazırladığı organizasyonunda sponsorlarımıza, emeği geçenlere, katılımcı halkımıza birlik ve beraberlik adına ayrı ayrı teşekkür ederim” diye konuştu.

Editör: Mustafa Usta