KARASU ÇAYININ ISLAH EDİLMESİ GEREKİYOR KARASU ÇAYININ ISLAH EDİLMESİ GEREKİYOR

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 10-13 Şubat tarihlerinde Malezya, Endonezya ve Pakistan'a yapacağı resmi ziyaretlere katılacak.

Aynı zamanda Malezya-Türkiye Dostluk Grubu Başkanı olarak görev yapan Maviş, resmi temaslarında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a eşlik edecek.

Maviş, Malezya, Endonezya ve Pakistan'a yapılacak resmi ziyaretlerin Ülkerler arasında işbirliği zeminini güçlendireceğini ifade ederek, “Sayın Cumhurbaşkanımızın 10-13 Şubat 2025 tarihinde Malezya, Endonezya ve Pakistan'a yapacağı resmi ziyaretlere Dostluk Grubu Başkanı sıfatıyla eşlik edeceğim. Kardeş ülkelerimiz arasında çok sayıda işbirliği ve ortak kararların alınacağı bu programın hayırlı olmasını diliyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Editör: Mustafa Usta