Saadet Partisi Erfelek Belediye Başkan Adayı Hakan Çakır, projelerini açıkladı.

Saadet Partisi Erfelek Belediye Başkan Adayı Hakan Çakır, Sinop’un Erfelek ilçesine yenilikler getireceğini belirterek açıklamalarda bulundu.

“BAŞKA BİR ERFELEK MÜMKÜN”

Saadet Partisi Erfelek Belediye Başkan Adayı Hakan Çakır, yaptığı açıklamada; “Çok Kıymetli Erfelek sakinleri,  güzide ilçemize daha güçlü, daha yaşanabilir bir geleceği için Erfelek İlçemize aday oldum.  Sizlerle birlikte, ilçemize daha güzel yarınlara taşımak, ilçemizin sorunlarını çözüm bulmak için adayım. Başka bir Erfelek mümkün.  Toplumsal dayanışmanın gücüne inanıyorum ve hep birlikte daha güçlü, daha adil bir Erfelek için yola çıkıyorum inanıyorum sizlerde bana destek vereceksiniz haydi Erfelek hep birlikte başaracağız Allah yar ve yardımcımız olsun.” İfadelerine yer verdi.

Erfelek ilçesinde yapacağı yenilikler hakkında bilgi veren Çakır, “Kereste fabrikası (150 kişilik), Otogar, yeni itfaiye binası, yeni belediye binası, Erfelek ilçemizde adliye, salavat köprüsü, her taksi durağana kulübe,  kuz tepesine teleferik, Otel,  mezbahane, çay kenarına kefaterya, hayvan pazarı, hamam, her yıl festival, çevre düzenlemesi, huzur evi, tekstil fabrikası (300k kişilik), doğal gaz, halk toplantısı, görsel göl kayıklar içinde, yeni kaymakamlık binası, hayvanat bahçesi,  panayır, aş evi, dört dil bilen yabancı tercümanlar, belediye personeline  bir maaş ikramiye, yaya üst geçidi, kapalı otopark, lunapark, kapalı yüzme havuzu, halk ekmeği, şelaleye servis,  mahalle yolları,  mahalle suları, yer altı çöp kovası.”

SİNOP’TA DERME ÇATMA EŞEK ARABASIYLA TEHLİKELİ YOLCULUK SİNOP’TA DERME ÇATMA EŞEK ARABASIYLA TEHLİKELİ YOLCULUK

Editör: Mustafa Usta