ERKILINÇ: “RESMİ İLANLARDAKİ AZALMAYA EL BİRLİĞİ İLE ÇÖZÜM BULMALIYIZ” ERKILINÇ: “RESMİ İLANLARDAKİ AZALMAYA EL BİRLİĞİ İLE ÇÖZÜM BULMALIYIZ”



Saadet Partisi Sinop Merkez İlçe Başkanı Barbaros Baltacı, yaptığı basın toplantısı ile Sinop Meydan Projesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Saadet Partisi Sinop Merkez İlçe Başkanı Barbaros Baltacı, Çevre Şehircilik Bakanlığı'nın TOKİ kanalı ile başladığı ve henüz devir teslimin gerçekleşmediği Sinop Kent Meydanı projesinde açıklamalarda bulundu.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün imar değişikliği yaparak askıya çıkardığı son duruma Sinop Kent Hakları Koruma Derneği, Sinop Kültür Turizm Derneği ve vatandaşların bu duruma itirazda bulunduğunu belirten Baltacı, Saadet Partisi Sinop İl Başkanlığı olarak konunun takipçisi olduklarını belirtti.

Sinop Milletvekili Nazım Maviş'e seslenen Başkan Baltacı ; “Şu anda döşenen taşlar, sararan çimler ile bakımsızlıktan harabeye dönen Meydanındaki bu görüntü Sinop’a yakışmıyor. Sayın vekil yakıştırıyorsa söyleyecek söz yok. Ayrıca Sinop Meydan projesinde hukuka aykırı davrananlara müsaade edilmemesi için gereğini yapmaya hazırız. Sinop Meydan Projesinin aslına uygun olarak düzenlenmesini istiyoruz” dedi.

Sinop Belediye Başkanı Metin Gürbüz'e de çağrıda bulunan Baltacı; “Sinop Meydan projesindeki usulsüzlükler konusunda Sinop halkı adına konunun takipçisi olmaya ve bu alanda yapılan kaçak yapılara ve proje tahribatlarına müsaade edilmesini istemiyoruz” diye konuştu.
 

Editör: Mustafa Usta