Sinop Belediyesi ile Eskişehir Tepebaşı Belediyesi arasında iş birliği protokolü imzalandı. Belediye Başkanımız Barış Ayhan ile Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç arasında imzalanan protokolde iki kent için de dostluk mesajları verildi.

Başkanlık makamında yapılan protokol töreninde konuşan Başkanı Barış Ayhan;
‘’Belediye Meclislerimizce almış olduğumuz meclis kararlarıyla Sinop Belediyesi ile Tepebaşı Belediyesi arasında bir kardeş şehir protokolü imzalıyoruz. Bu protokol bir dosyanın içerisinde kalacak bir protokol olmayacak; Sinop ile Tepebaşı arasındaki dostluğu, kardeşliği kültürel ve sosyal ilişkileri son derece geliştireceğine iş birliğimizin her iki kentte de yaşayan insanların refahına katkı sağlayabileceğine inanıyorum. Bu anlamda bizimle bu protokolü gerçekleştirdiğiniz için tüm Sinoplu hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyorum’’ dedi.


Yapılan protokolden mutluluk duyduğunu belirten Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ise;
‘’Sevgili başkan, öncelikle bu güzel ev sahipliğinizden dolayı size ve arkadaşlarınıza çok teşekkür ediyorum. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çağdaşlığını yaşatan Sinop her geldiğimde daha da çok sevdiğim bir kent burası. Hem kent güzel, hem de içinde yaşayan insanları güzel. Arkadaşlarımızın bu kardeş şehir ilişkisini kurmaları ciddi bir memnuniyet verici duygu benim için. Bu iki güzel kentimizin birlikte yapabileceği çok güzel şeyler var. Bunu gelecek zaman içerisinde zaten hayata geçireceğiz. Tekrar hem Sinop halkına hem Eskişehir halkı adına kentlerimize hayırlı olsun. Yenilikler getirsin, güzellikler getirsin, esenlikler getirsin. İki halkın yüzünün gülmesi çok önemli, mutluluk verici bir anlaşma olacak teşekkür ediyorum’’ cümlelerini kullandı.  

"MARTILAR" BİSİKLETLİ POLİS TİMLERİ GÖREVE BAŞLADI "MARTILAR" BİSİKLETLİ POLİS TİMLERİ GÖREVE BAŞLADI

Editör: TE Bilisim