Türk sanat dünyasına 3 bini aşkın birbirinden güzel eser kazandıran Sinoplu sanatçı Aygül Yürür, bu kez albüm tanıtım gecesi düzenliyor.

Türk sanat dünyasının sevilen sanatçısı Aygül Yürür yeni albüm tanıtımı için geri sayıma başladı. Şair, bestekar, şarkı sözü yazarı ve aynı zamanda solist olan sanatçı Aygül Yürür, başarılarını taçlandırmayı sürdürüyor. 3 binin üzerinde eseri olan Yürür'ün Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği'nde (MESAM) 40 eseri kayıtlı. Sinoplu sanatçı son olarak Bölgesel Amatör Lig'den (BAL) TFF 3. Lig'e yükselen Küçükçekmece Sinopspor için marş yazarak besteledi.

23 Ekim’de yapılacak albüm tanıtım gecesine tüm Sinoplu hemşerilerini davet eden Sinoplu sanatçı Aygül Yürür, " Ben şairim. Şarkı söz yazarıyım. Naçizane bestekarım. İnşallah 23 Ekim’de İstanbul’da Küçükçekmece revanda albüm tanıtım gecem. 2 kitabım da orada çıkacak. 3. Kitabımda orada çıkacak. İlk kitabımı 2018 de çıkardım 9 eserimle. İlk kitabımı o zaman çıkardım. Bu albümde 20 eserim şiir, şarkı, türkülerim, yani Türkiye’nin en dev isimleri Hasan Kaplanlar, Turhan Taşhanlar aklınıza gelebilen Türkiye’nin lider sanatta büyük emektarlarla ortak imzalarım olan eserlerim mevcut. Buradaki albümde bu şekilde. Sanat dünyamda ki tarafım da böyle. 1 yıl önce hemşerilerime merhaba dedim. Daha önceki sanat ve hayat çalışmalarımdan dolayı hemşerilerimden uzaktım. 1940 lar da ailem İstanbul’a taşınmıştı. Hemşerilerimden dernek falan bilmiyordum.  Daha önce Sarıkamış, Erzurum, Kars belediyeleriyle çalışmalarımız oldu. 1 yıl önce hemşerilerime merhaba dedim. Sinop’ta bulunan, iş dünyasındaki ve Siyasetteki liderlerimle genel merkezlerine giderek kendimi tanıttım.  Ve sağ olsunlar son derece lütufkar davrandılar. Bende dedim ki madem ki bu kadar aradan sonra hemşerilerim ile buluştum o zaman neden biz bu seferki albüm tanıtım gecemizde Sinop’u öne almayalım. Çünkü bu gecem de ulusal basında olacak. Ayrıyeten MESAM yani Türkiye’deki bütün sanatçıların teliflerini kontrol altında tutan emek veren bir kurumdur MESAM. MESAM başkanı aile dostum. Ve birlikte yol aldığım arkadaşım. MESAM başkanımızda bu albümümüzün içerinde olacak. 1 hafta önce İstanbul’dan geldim. Tüm Belediyelerimizi dolaştım. Belediyelerimiz sağ olsunlar son derece hürmetli ve lütufkar davrandılar. Ayancık Belediyesi bir kitabımı üstlendi. Boyabat belediyesi 1 kitabımı üstlendi. Diğer belediyelerimiz kitaplarımdan almak istedi. Sinop Merkez Belediyesiyle de biraz önce görüştüm. Maksat hep birlikte olabilmek. 1 Ay önce Küçükçekmece Sinopspor’a marş yaptım. Her şey Mevla’mın bir Lütfü. Her şey birden bire oldu. Söz müzik bestesi kendime ait.  Ben Sinop’un evladıysam bu ulusal basınımızın da bunca liderimizle hep birlikte bir kararla ve Sinop’u alabilmek ve burada Sinop evladı olarak kitaplarımla, şarkılarımla, şiirlerimle böyle bir çalışma içerisindeyim. Sizleri de bu yüzden ziyarete geldim. 23 Ekim’de İstanbul Küçükçekmece de Revan’da yapacak olduğum gecemde sizleri görmekten mutlu olacağım bahtiyar olacağım. Çünkü beni orada tanıyacaksınız. Gerçek Aygül bütün emekleriyle orada olacağım." diye konuştu.

KARAVANINI PARK EDERKEN KAYALIKLARA DÜŞÜRDÜ KARAVANINI PARK EDERKEN KAYALIKLARA DÜŞÜRDÜ

Editör: TE Bilisim