Sinop merkez ve ilçelerinde 284 tane hafızın hafızlık icazeti alacağı program Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Sayın Ali Erbaş'ın katılımıyla gerçekleşecek.  26 Temmuz cuma günü saat 15:00 de Sinop merkez Korucuk mahallesindeki Gazi Çelebi kapalı spor salonunda düzenlenecek hafızlık icazet programına, hem bu kadar sayıda hafızın icazet alması hem de Diyanet İşleri Başkanı'nın Sinop'a gelmesi sebebiyle tarihi bir gün yaşanacak.

SİNOP BELEDİYESİNDEN ANA SU İSHALE HATTINDA MEYDANA GELEN ARIZAYA MÜDAHALE SİNOP BELEDİYESİNDEN ANA SU İSHALE HATTINDA MEYDANA GELEN ARIZAYA MÜDAHALE

İstanbul Eminönü Yeni Camii İmam-Hatibi Emrullah Akbaş ve İstanbul Kadıköy Osmanağa Camii imam hatibi Abdülkerim Ağcakaya hocaların okuyucu olarak katılacağı programa Sinop' ta yoğun ilgi olacağı beklenmekte. İl merkezi ve ilçelerden programa katılmak isteyen vatandaşlara, müftülükler aracılığı ile ücretsiz toplu taşıma araçları hizmetleri verilecek.

Erbaş, Sinop'ta Sinop Üniversite kampüs Camii külliyesi temel atma töreni ve Diyanet Gençlik Merkezi açılışı programlarına da katılacak.

Editör: Mustafa Usta