Sinop’ta Öz Özcanlar Petrol istasyonunun yeni şubesi düzenlenen açılış programıyla hizmete girdi.

Ordu Mahallesi Sinop-Samsun Karayolu üzerinde hizmete açılan Öz Özcanlar Petrol İstasyonu açılış törenine Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Sinop Belediye Başkanı Metin Gürbüz, Sinop İl Emniyet Müdürü Sibel Kılıçoğlu, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, CHP Sinop İl Başkanı Av. Aykut Cem Yalçınkaya, Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu, Sinopspor yönetim kurulu üyeleri, OPET yöneticileri, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan; “Bugün burada olmaktan mutluyum. OPET , örnek bir sosyal sorumluluk projesi. OPET , her zaman temiz ve güvenli bir tesis. Şerafettin Bey’e de Sinop’a 5 tane akaryakıt istasyonu kazandırdığı için teşekkür ediyorum. Fakat, 5 yetmez. Daha çok artması gerekiyor. Burada da gerçekten çok içten insanlar çalışıyor. Onlara da her zaman güveniyoruz. İşletmemiz tekrar Sinop’a hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Daha sonra konuşan OPET akaryakıt istasyonu sorumlusu Sinan Özcan ise; “Tüm misafirlerimiz hoş geldi. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Bugün bizi yalnız bırakmayan dostlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Konuşmalardan sonra OPET akaryakıt istasyonu, düzenlenen açılış programıyla hizmete açıldı.

D J I 0717Ffcf37Ff A9Ec 4A3D B399 7D01Fe3Ac6C2I M G 9040I M G 9116

MAVİŞ, DUYURDU! MAVİŞ, DUYURDU!

Editör: Mustafa Usta