KARAYOLLARI EKİPLERİNDEN BOZULAN YOLLARDA ÇALIŞMA KARAYOLLARI EKİPLERİNDEN BOZULAN YOLLARDA ÇALIŞMA



Sinop’ta yaşayan Melahat Çömlekçi, “Biz buraya taşınalı yaklaşık 7 ay oldu. Direk yıkılırsa evimiz zarar görecek. Kim ödeyecek bunun masrafını, kim karşılayacak? Yazık değil mi bize? Acilen bu direğin kaldırılmasını istiyoruz” dedi.

Sinop’un Osmaniye Mahallesi Üniversite Caddesi’nden yaşayan Melahat Çömlekçi, kendilerine ait oturdukları evin yanındaki telefon direklerinin her geçen gün evlerine doğru yıkılmasından şikayetçi.

“DİREK YIKILIRSA EVİMİZ ZARAR GÖRECEK”

Bir çok yere dilekçe verdiğini falan durumun düzelmediğini belirten Çömlekçi, şöyle konuştu.

“Bu evi 1 sene önce yaptık. 2 senedir de buradaki direk böyle. Evimize yıkılmasından eve zarar vermesinden korkuyoruz. Acilen kaldırılmasını istiyoruz. Telekom’a 2 tane dilekçe verdim. İlk dilekçemi vereli 1 sene oldu. Onun dışında farklı yerlere de dilekçe verdik. Biz buraya taşınalı yaklaşık 7 ay oldu. Direk yıkılırsa evimiz zarar görecek. Kim ödeyecek bunun masrafını, kim karşılayacak? Yazık değil mi bize? Acilen bu direğin kaldırılmasını istiyoruz”

Recep Çömlekçi ise; “2 seneden beri burada bu sıkıntıyı yaşıyoruz. Gelip bakıyorlar. Baktıktan sonra müteahhit işi bu deyip gidiyorlar. Bu direk eve doğru yavaş yavaş geliyor. Eve zarar verecek. Evi yeni yaptık. Direk eve yıkılırsa sorumlusu kim bunun?” diye konuştu.

Editör: Mustafa Usta