KAMYONETLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ YARALANDI KAMYONETLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ YARALANDI

 

Sinop’ta her yıl yaz aylarında aşıklar parkı üzerinde kurulan takı ve süs eşyası stantları bu yıl pandemi nedeniyle kapılarını geç açıyor. Tezgâhların 5-6 Temmuz tarihlerinde açılması bekleniyor.

 

Sinop’ta Aşıklar parkı üzerinde pandemi nedeniyle bir süredir açılamayan takı ve hediyelik eşya stantları kapılarını yeniden açıyor. Kış boyunca sahilden kaldırılan takı ve süs eşyaları stantları yaz aylarının girmesi ve yasakların kaldırılmasıyla aşıklar parkındaki yerini aldı. Tezgahların 5-6 Temmuz tarihlerinde açılması bekleniyor. Stantlarını yerleştiren satıcılarda son hazırlıklarını yaparak açılış için gün sayıyor. Kentte her yaz sezonunda takıcılar ve süs eşyası satan vatandaşlar, aşıklar sahiline doğru olan kısımda stant açarak ürünlerini halka sunma fırsatı yakalıyorlar. Kentin en güzel sahillerinden biri olan aşıklar parkı sahili takı stantları ile ayrı bir güzel oluyor. Yaz akşamlarının en güzel aktivitesi olan aşıklar sahili takı stantlarının açılması ile daha da güzelleşecek. Covid-19 pandemisi nedeniyle bir süredir stantlarını açamayan takıcılar ve hediyelik eşya satıcıları yeniden stantlarını açabilecekleri için de mutlular. Yaz sonuna kadar açık olacak olan stantlarda birbirinden güzel ürünleri uygun fiyata bulmak mümkün.

BİRBİRİNDEN GÜZEL EL EMEĞİ GÜZ NURU ÜRÜNLER SERGİLENECEK

 

Sahilde takı ve süs eşyası satmak amacıyla her yaz açılan stantlar bu senede pandemi nedeniyle biraz geç kaldı. aşıklar sahilinde yerlerini alan takı ve süs eşya satıcıları uzun bir aradan sonra yeniden stantlarını açabilecekleri için çok mutlu olduklarını ifade ettiler. Öte yandan kente sahil üzerinde mısır satışı için tezgâh açan satıcılar da geç olsa da stantlarını açtıkları için ve gördükleri ilgiden dolayı oldukça memnun olduklarını belirttiler. Uzun bekleyişin ardından kendi tasarımı olan takı ve ev dekorasyonu ve hediyelik eşya ürünlerini kendileri satma fırsatı bulan takıcılar ise açılmak için gün saydıklarını söyledi.

“SEZON GEÇ AÇILDI”

Mısır satmak için tezgâhlarını açan satıcılar ise yaptığı açıklamada:” Bu yıl biraz sezon geç açıldı ama çok şükür stantlarımızı kurduk. Satışlarımızı yapmak için hazırlanıyoruz. Vatandaşlar yavaş yavaş geliyor yasakların kalkmasıyla akşamları da artık park kalabalık oluyor. Vatandaşlar çayını içip mısırını yiyor ve deniz kenarında temiz hava almanın keyfini sürüyor. İnşallah bundan sonra her şey daha güzel olur diye umut ediyoruz bu hastalıktan da bir an önce kurtulmayı diliyoruz” Dedi

Editör: TE Bilisim