Bir süredir ilimizde devam eden Doğalgaz çalışmaları dolayısı ile bozulan birçok cadde ve sokakta sıcak asfalt çalışmalarımız başladı.

2 gündür aralıksız devam eden çalışmalarda yapmış olduğumuz rıhtım düzenleme ve kaldırım çalışmasının, doğalgaz ile yağmur hatları çalışmasının tamamlanmasının ardından Bülent Ecevit caddesi sıcak asfalt ile kaplandı. Daha sonra ana hat ve abone bağlantılarının tamamlandığı Hükümet caddesi ve ardından Kıbrıs caddesi üzerinde devam eden sıcak asfalt çalışmalarımız doğalgaz çalışmalarının tamamlandığı tersane mevkiine bağlanan birçok sokakta devam edeceği belirtildi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Baki Ergül ‘’ ilimizde uzun zamandır devam eden doğalgaz çalışmaları bir çok noktada tamamlandı. Doğalgaz ile birlikte tabi ki elektrik, su ve kanalizasyon için gerekli alt yapı çalışmalarını ve iyileştirmeleri de gerçekleştirdik. Yapımları tamamlanarak bize teslim edilen tüm cadde ve sokaklarımız da sıcak asfalt çalışmalarımız da başladı. Bu çalışmalar öncelikle ve ivedilikle yaz aylarının geldiği bu günlerde vatandaşlarımızca en çok kullanılan ana arter ve sokaklarda başlamış olup daha sonra yine ivedilikle şehrin doğalgaz çalışmaları nedeni ile bozulan diğer cadde ve sokaklarında da sıcak asfalt çalışmalarımız devam edecek. Bizler tabi ki bu yerlerin hepsinin farkındayız. Bozuk olan cadde ve sokak kalmayınca ya kadar çalışmalarımız sürecek. Şimdi öncelik şehir merkezinde hem yaz aylarında önem arz eden cadde ve sokaklar olup ilerleyen günlerde diğer yerlerde sıcak asfalt ile buluşacak. Ve tabi ki kısa sürede faaliyete geçirdiğimiz sıcak asfalt üretim tesisimiz sayesinde 3 yıl içerisinde de Sinop’ta asfaltsız hiçbir cadde ve sokak kalmayacak.7 yıllık görev süremizde üzerinde önemle durduğumuz ve 20 km yi aşan sıcak asfalt yapım işine hızla devam edeceğiz.’’ açıklamasında bulundu.

Sıcak asfalt çalışmalarımız Tuzcular caddesi, Tayboğa, Aşağı hamam yokuşu, Şehit Ali Vehbi,Ergül,Geçit sokak, Kaledibi sokak, Denizciler yolu, Bahçe yolu ve Orta yol sokak gibi birçok noktada devam edecek.

Editör: TE Bilisim