Sinop’ta “Döner Dünyam” işletmesi hizmete açıldı.

Sinop Gazi Caddesi üzerinde hizmete açılan “Döner Dünyam” işletmesi açılışının kurdelesini CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, Ayancık Belediye Başkanı Hayrettin Kaya, CHP Sinop Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tolga Kara ve Döner Dünyam işletme sahibi Janset Şanlı kesti.

Açılışta konuşan CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz; “Sinop’a hizmet noktasında yeni bir işletme açıldı. Belli ki Sinop buradan çok faydalanacak. Sinop’a da bu işletmenin çok katkısı olacak. Zor dönemlerde böyle cesur, yürekli iş yeri açan arkadaşlarımızı ayrıca kutluyorum. Bu Sinop’a bir katkıdır. Bol kazançlar diliyorum. İnşallah biz de ara ara gelir bu lezzeti tadarız” dedi.

Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan; “Bugün burada yeni hizmete giren Döner Dünyam adlı işletme için toplanmış bulunuyoruz. İşletme sahiplerine hayırlısıyla bol kazançlar diliyorum. Sinoplulara kilo aldırmaya kararlılar anlaşılan. Sinop’un çok güzel bir yerinde çok güzel bir mekan, çok güzel bir lezzet. Umarım uzun yıllar Sinop’a hizmet ederler. Kendilerini şimdiden kutluyor ve başarılar diliyorum.”

İşletme hakkında bilgiler veren Döner Dünyam işletme sahibi Janset Şanlı ise; “Ben normalde mali müşavirdim. Mesleği bıraktım ve bu sektöre geçiş yaptım. Ben Almanya’da döneri tattıktan sonra Türkiye’ye geldim ve döner yememeye başladım. Bunun sebebi soslarının özelliği ve salatalı olması. Dönerin tadını daha çok güzelleştiriyor. Yani alışılagelmiş bir durum. Bizde Sinop’ta bunu uygulamaya geçirdik. İşletmemize kahvaltı servisi de getirmeyi düşünüyoruz. Ayrıca paket servisimizde uygulamaya geçecek.” Dedi.

 

SİNOP'TA DENİZ SOĞUK YAPTI, VATANDAŞLAR BALIK YAKALAMAK İÇİN SAHİLE AKIN ETTİ SİNOP'TA DENİZ SOĞUK YAPTI, VATANDAŞLAR BALIK YAKALAMAK İÇİN SAHİLE AKIN ETTİ

Editör: TE Bilisim