Sinop 1957 Spor Kulübü, Teknik Direktör Alp Arslan Karaköse ile birlikte iki ismi daha kadrosuna katarak sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz günlerde kurulan Sinop 1957 Spor Kulübü, hızlı bir şekilde güçlü bir teknik kadro oluşturuyor. Kulüp, Teknik Direktör Alp Arslan Karaköse ve Altyapı Teknik Sorumlusu Antrenör Necmi Tükel ile anlaşma sağladı. Ayrıca, jimnastik milli sporcusu Esma Balgül de kadroya dahil edildi. Kulüp, bu önemli anlaşmaları kutlamak adına bir protokol imza töreni düzenledi.

Sinop 1957 Spor Kulübü Başkanı Taner Dinçkurt, yeni Teknik Direktör Alp Arslan Karaköse ile el sıkışarak, "Hocamızla ilk anlaşmamızı yaptık. Takımımız ona emanet olacak. Bismillah deyip yeni sezona başlıyoruz." sözleriyle heyecanlarını dile getirdi.

KAMYONETLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ YARALANDI KAMYONETLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ YARALANDI

Teknik Direktör Alp Arslan Karaköse ise; "Hem şehrimize hem de Türk futbolumuza hayırlı uğurlu olsun. Yepyeni bir takım ve büyük hedefleri olan bir yapı kuruyoruz. Sinop'a mal olabilecek, şehrin gurur duyacağı bir takım oluşturacağız. Sinopluların desteğine güveniyoruz. şeklinde duygularını ifade etti.

Teknik ekip, daha önce birçok başarıya imza atmış isimlerden oluşuyor:

  • Alp Arslan Karaköse - Teknik Direktör
  • Sarven Gökdağ - Yardımcı Antrenör
  • Mustafa Karadeniz - Kaleci Antrenörü
  • Necmi Tükel - Alt yapı Sorumlusu
  • Efe Mert Coşkun - Sportif Direktör

Sinop 1957 Spor Kulübü'nün güçlü kadrosuyla yeni sezona hazırlanırken, takımın hedefleri ve başarıları merakla bekleniyor. Yeni teknik kadronun şehrin sporuna ve futboluna katkı sağlayacağına inanılıyor. Sinoplular, bu yeni takıma gönülden destek olacaklarını belirtiyor.

Editör: TE Bilisim