MURAT ÖZMEN’İN ACI GÜNÜ MURAT ÖZMEN’İN ACI GÜNÜ

Klip çekimleri için Sinop’a gelen Sinoplu ses sanatçısı harbi Enver gazetemiz imtiyaz sahibi Osman Aksu’yu ziyaret ederek verdiği kısa resitalle kulakların pasını sildi.

 

Sinop gündemi hakkında Gazetemiz imtiyaz sahibi Osman Aksu ile kısa süre sohbet eden Harbi Enver gazetemiz çalışanları ve tüm Sinoplular için de mini konser verdi. Sinoplu sanatçı Harbi Enver Sözü müziği Niyazi Okan’a ait olan “Ramazan Çavuş” isimli şarkıyı eline aldığı bağlama ile seslendirerek kulakların pasını sildi.

 Oldukça renkli anların yaşandığı ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren gazetemiz imtiyaz sahibi Osman Aksu sanat ve sanatını icra eden kişilere her zaman kapısının açık olduğunu ve destek olacağını söyledi.

 

 Sinoplu sanatçı Harbi Enver yaptığı açıklamada  :”  Bugün klip çekimleri için Sinop’a gelmiştik. Gelmişken Haber 57 gazetesi imtiyaz sahibi Osman abimizi de ziyaret edelim dedik kendisine ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ederim.  Burada söz, müziği Ayancıklı  Niyazi Okan abimize ait” Ramazan Çavuş” isimli parçamı seslendirdim.   Sözü müziği değerli Niyazi Okan abimize ait olan “ramazan Çavuş” isimli parçayı    3 yıldır okuyorum ve bu parça  memleketimiz kültürüne kazandırmış güzel bir beste.  Mavi Karadeniztv ekranlarında eylül ayının 15’i itibariyle programlarımız devam edecek. Buradan bizi izleyen değerli hemşerilerimize selam ve sevgiler gönderiyorum. ”Dedi

 

 

Editör: TE Bilisim