AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Avrupalı Sinoplular Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği (ASİDER) tarafından verilen iftar yemeği için Almanya’ya gitti.

Almanya ziyaretinde, Almanya’da yaşayan Sinoplu iş insanlarıyla da buluşan Maviş, Sinoplu iş insanlarının Almanya’da sahibi olduğu İstanbul Transport, Şentürk Marketler Zinciri, AS-CAR GMBH gibi firmaları ziyaret etti. Bu ziyaretinde Maviş’e ASİDER Genel Başkanı Ali Çalışkan, Genel Başkan Yardımcısı Sahra Şahin, yönetim kurulu üyeleri Şevket Öztürk, Bayram Çetin ve Resul Polatkan eşlik etti.

Akşam saatlerinde  ASİDER yönetim kurulu üyeleri ve Sinoplu iş insanları ile bir araya gelen Dr. Nazım Maviş, Avrupalı Sinopluların istek ve arzularını dinledikten sonra Sinop ve ilçelerinde devam eden çalışmaları anlattı.

VALİ ÖZARSLAN’DAN KADIN GİRİŞİMİ ÜRETİM VE İŞLETME KOOPERATİFİNE ZİYARET VALİ ÖZARSLAN’DAN KADIN GİRİŞİMİ ÜRETİM VE İŞLETME KOOPERATİFİNE ZİYARET

Nazım Maviş bu gezisinde ayrıca Kanal Avrupa Televizyonu’na konuk olarak Sinop’u ve Sinop’ta hayata geçirilen projeleri aktardı.

Editör: Mustafa Usta