Sinop Üniversitesinde 8 yıldır rektörlük görevini sürdüren ve Üniversiteye veda etmeye hazırlanan Prof. Dr. Nihat Dalgın 15 Eylül Gazeteciler cemiyetine ziyaret etti.

Sinop Üniversitesi’nde (SNÜ) iki dönem sürdürdüğü rektörlük görevinin sonuna gelen Prof. Dr. Nihat Dalgın veda ziyaretleri kapsamında Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Burada, il genelinde görev yapan yerel ve ulusal medya temsilcileri ile bir araya gelen Rektör Dalgın, Cemiyet Başkanı Cengiz Demirel ve basın mensuplarıyla bir süre sohbet etti.

KAZANIN KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI KAZANIN KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Üniversitede göreve geldikleri günden itibaren yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Dalgın, kadrosunun bulunduğu Samsun 19 Mayıs Üniversitesi’nde (OMÜ) 3-5 yıl daha hocalık yapmayı planladığını söyleyerek her zaman bir ayağının da Sinop’ta olacağını ve her konuda Sinoplulara yardımcı olacağını belirtti.

Prof. Dr. Nihat Dalgın’a ziyareti için teşekkür eden Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel bundan sonraki çalışma hayatında başarılar diledi.

Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Editör: Mustafa Usta