Sinoplu İş Adamları Derneği iş ile ilgili projelerle kamuoyunun takdirini kazanırken, sosyal sorumluluk projeleri ile yüreklere dokunmaya devam ediyor.

Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu’nun bilgi ve olurları dahilinde Durağan Kaymakamlığı ile ortaklaşa yürütülen çalışmayla Durağan ve köylerinde bulunan çocuklara giyecek ve kırtasiye desteğinde bulunan SİAD gönülleri fethetti. Geçtiğimiz yıllarda da Çocuklar Üşümesin diyerek Sinop ve İstanbul'da 1000'den fazla çocuğa bot ve mont desteğinde bulunan Sinoplu İş Adamları Derneği bu yılda Durağan'daki çocuklara ulaştı.

Konu ile ilgili konuşan SİAD Genel Başkanı Turgay ÖZTÜRK  başta Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu olmak üzere Durağan Kaymakamlığına ayrıca Durağan’lı Nazan Akkaya’ya, Durağan’lı Emin Adıgüzel’e ayrıca çocuklar üşümesin kampanyasının Heyet Başkanlığını yapan Genel Başkan yardımcısı  Hamit Öztürk’e heyette bulunan SİAD Genel Sekreteri Ünal Demirbozan’a, Genel Başkan Yardımcılar Orhan Baş’a, Nevzat Güldür’e, Ramazan Küçük’e, Sinop SİAD Şube Başkanı Ruhi Turan’a, Abdullah Şirin’e ve bu kampanyaya destek veren bütün SİAD Yönetim Kurulu üyelerine  teşekkürlerini iletti.

Sinoplu’nun olduğu yerde, SİAD olarak olmaya devam edeceklerini belirten Genel Başkan Turgay Öztürk, Sinop ve Sinoplu için önemli projeler yapmaya devam edeceklerini kaydetti.

KAMYONETLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ YARALANDI KAMYONETLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ YARALANDI

Editör: TE Bilisim