Sinop’ta Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) hizmete girdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katıldığı Yeşilay Genel Merkezi'nde gerçekleşen törene, Sinop'tan canlı bağlantı yapılarak açılış kurdelesi kesildi.

Açılışta açıklamalarda bulunan Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştireceğimiz Türkiye genelinde 104 Yeşilay danışmanlık merkezi ile ilimizde hizmet verecek olan Yeşilay Danışmanlık merkezimizin açılışına hoş geldiniz. Bağımlılık türleri arttıkça Yeşilay’ın da tüzüğünde çalışma alanları çeşitlenmiştir. Alkol’den sonra tütün, uyuşturucu madde, kumar ve yakında tarihte teknoloji bağımlılığı Yeşilay müdahale alanına dahil olmuştur. Bizim en önemli stratejik gücümüz gençlerimizdir. Neslimizi tehlikeye atacak riskleri bertaraf edemezsek bu gücümüz en önemli sorunumuz haline gelir.” Dedi.

YEDAM'ların bağımlılıklardan kurtulmak isteyenlere ve yakınlarına ücretsiz hizmet verdiği, Türkiye'nin her yerinden 115 YEDAM Danışma Hattı ile destek almanın mümkün olduğu bunun yanı sıra vatandaşların uzmanlarla yüz yüze görüşmeler de yapabileceği belirtildi.

SİNOP'TA DENİZ SOĞUK YAPTI, VATANDAŞLAR BALIK YAKALAMAK İÇİN SAHİLE AKIN ETTİ SİNOP'TA DENİZ SOĞUK YAPTI, VATANDAŞLAR BALIK YAKALAMAK İÇİN SAHİLE AKIN ETTİ

Editör: TE Bilisim